Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1387730

Sv: Tabellplacering säsongen 11/12?
Lindström:

Fasen Lindström, det här börjar likna en dålig ovana för nu håller jag med om nästan allt du säger, igen! ;)

Och vad gäller det där med att värva spelare med rätt inställning så tror jag Lavander och Ollas kan visa sig vara lyckade värvningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tabellplacering säsongen 11/12?
tompap71: Dags att skaffa rum snart ;)

Det jag efterlyser i truppen är hårdheten, med detta menar jag att man ska åka först till pucken VARJE gång, även fast man vet att det kommer en tackling i 7/10 gånger.

Sen måste tuppkammen växa på samtliga spelare i laget, inte som idag nästan så dom ber om ursäkt för man spelar mot te x FBK borta eller Dif på Hovet.

Kan man inte vara pucktrollar gäng och locka publik med det så får man dra på sig blåstället och jobba ner motståndarna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Tabellplacering säsongen 11/12?
Placering var det ju...Har inte jättebra koll på hur det ser ut i de andra lagen ännu men jag tycker vi har ett målvaktspar som är minst topp-8, en mycket spännande forwardsuppsättning som kan vara topp-4 men backsidan känns inte riktigt bekväm om man ska uttrycka det snällt. Där behövs definitivt en stabil pjäs till. I dagsläget ser jag 6-7 plats som en rimlig gissning, men även det kräver att Gundersson visar sig vara i närheten av det Sundlöv hoppas på och att en sådan som Sunken kliver upp ur gropen han gömde sig i förra säsongen.
Kommentera