Brynäs IF

717347 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1390168

Sv: Silly Season 2011/12
Peja:" Huge: Okej, så du skulle självklart motsätta dig det där också. Arnio hade solklart fel men det är desto mer solklart att du endast är ett troll som bara kommer hit för att jävlas med folk.

Jag tycker för övrigt att Bin Ladin var en terrorist.

(Inväntar ett ca 5000 tecken långt svar från Huge om att Bin Ladin minsann var en frihetskämpe)."


Förtydligande:
Jag har tidigare skrivit ett flertal gånger att Sundlöv planerar att värva en ersättare till Ekholm om Ekholm går förlorad. Jag har aldrig någonsin skrivit att jag tolkat tidningsartiklarna som att Sundlöv inte kommer att försöka värva en ersättare till Ekholm om Ekholm försvinner.

Att du nu väljer att genom mig försöka attackera ditt här i gästboken populäraste mål  (Huge) är beklagligt. Det är tydligt att du likt en typ som Bin Ladin söker ge dig på oskyldiga för att få uppmärksamhet och på så sätt sprida ditt budskap. Terrorist är kanske ett starkt ord att använda om din verksamhet här i Gästboken Peja, så låt oss sträcka oss till att kalla dig för en "frihetskämpe" som genom riktade attacker söker uppnå en uppiskad stämning i gästboken som skall stöpa om även de fredligaste supportrarna till "hatfans". Må  kärleken segra..

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
arnio: Ja det är synd om dig som är utsatt för hemskheter av terrorister. CIA borde strunta i Al-Qaida och ge sig på mig och så kallade "hatfans" istället. Förstår egentligen inte varför du kallar folk för "hatfans". Snacka om attackerande term och angrepp på folk. Hade givetvis resulterat i ban om det hade funnits några regler i den här gästboken. Utan dessa "hatfans" hade Brynäs gått i konkurs för längesen. Och ironiskt nog har vissa av styrelsemedlemmar/högt uppsatta inom Brynäs intagit sina positioner på grund av kritik mot det då rådande styret av klubben. Angående Huge så är han säkert en rolig person men det är ju uppenbart att han enbart kommer hit för att säga emot folk för sakens skull. Det kallas visst för "internettroll".
Kommentera