Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1395747

Sv: Espoo Blues-Brynäs IF Fredag 26 augusti, kl 18.30

Burken: "När det gäller tillgångar på juniorer så hade Boork tillgång till ett par riktigt bra juniorer Exempelvis Markström som fick spela hela grundspelet i J20 medans man nötte på med två riktigt dåliga målvakter i A-laget. Så man hade säkert en principiell tillgång på den unga sidan då med fast man gav dem aldrig chansen"

Ja, du har helt rätt: vi hade i princip tillgång till spelare på den unga sidan under Boorks tid.
Men det är väl helt ointressant, om spelarna ifråga inte ansågs platsa.
Eller menar du på fullt allvar att de unga spelare (Järnkrok, Silfverberg, Berglind, Wännström, Johan Larsson) som på Boorks tid härjade i junisleden, skulle ha tillfört laget lika mkt slagkraft som samma spelar gör idag?
Tillåt mig tvivla....
Du tar Markström som exempel och där kan jag möjligtvis hålla med om att han kunde ha fått chansen lite tidigare.
Men det exemplet räcker tyvärr inte för att bevisa ditt påstående om att Boork också hade juniorer som skulle ha lyft laget nämnvärt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Espoo Blues-Brynäs IF Fredag 26 augusti, kl 18.30
Huge: Sen vill jag att du även bemöter mina andra argument. För det var ju inte tillgången på juniorer som var det vi diskuterade utan det faktum att både Boork och NC misslyckades med att spela ett offensivare spel.
Kommentera

Sv: Espoo Blues-Brynäs IF Fredag 26 augusti, kl 18.30
Huge: Givetvis var de du nämnde för unga då, det trodde jag att man inte ens behövde nämna. Jag skrev att det fanns andra spelare som gott kunnat få ett genombrott om de getts chansen.

Jag behöver inte bevisa ett skit för dig, du har mig veteligen aldrig lagt fram några som helst bevis utan helt förlitat dig på att man alltid gjort rätt i Brynäs och det håller inte som bevis. Det bevisas genom Arenabygget som var en missräkning å det grövsta. Istället för att generera ekonomiska muskler som skulle hjälpa laget framåt så blev det en enorm bromskloss.

Men du har säkert ursäkter för det med.
Kommentera