Brynäs IF

713675 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1395992

Sv: A propósito de nada
tompap71: Det fanns andra som inte var värda sin plats många gånger.. Och visst Johan Larsson kommer bli bra, men lagom till det så är han borta i NHL.. Kahnberg hade man större chans att binda upp för en längre tid.. Ska vi dessutom "vinna guld" (kommer inte hända) så behöver man framförallt spelare som presterar i ett slutspel.. Kahnberg va en av kvartfinalsseriens bästa spelare.. Ovanligt när vi allt som oftast har spelare som viker ner sig när det väl är dags.

"Vad gäller svag trupp kan vi återkomma till det senare under säsongen, men jag är tämligen säker på att Kahnberg inte hade varit till någon nytta i årets lag. "

Så talar bara en blind höna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gurra88: Kahnberg ville hem till Frölunda och Frölunda ville ha honom. Det finns väldigt lite om ens något som Brynäs hade kunnat göra åt det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gurra88:

-garvar- Är första gången någon har kallar mig för höna, o jag måste säga att jag ser ovanligt bra för att vara blind. ;)

"Kahnberg hade man större chans att binda upp för en längre tid.." haha, ja fortsätt leva i din fantasivärld du så blir det nog bra ska du se. Men visst, Kahna var jäkligt bra i slutspelet, han spelade som om hans liv hängde på det, vänta nu, gjorde det kanske på sätt och vis just det?
Kommentera