Brynäs IF

717609 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1408677

Sv: A propósito de nada
70 Rodrigues: Klart det finns orutin hos Löf men jag tror han kommer att bli bättre och bättre men för att bli det behöver han spela mycket matcher. Svårt val hur man ska göra, på mig har han imponerat i år. Jag tycker att ska man ta in någon så är det någon man vet går in och lyfter laget från dag ett, alltså ingen chansning för då kan det vara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Klart Löf kommer att bli bättre. Men är det inte 150% bättre att få ha en rutinerad spelare med en ung? Utveklas inte då den unga bra mkt mera och fortare?

Skada på Sunken eller Lasse så ser det minst sagt mörkt ut, även fast Jonte kan täcka upp Sunkens plats, men knappast Lasses.

Sen att tro att backarna ska hålla sig hela genom hela serien + slutspelet är nog inget annat än en önsketänkande.

Säger det jag sakt i många år nu; Måste till en Stor stark stabil back.

Var en fröjd att se Bertillson går igen, killen osm ger 120% HELA tiden. Vilket kommer att medföra en skada på han inom kort. Tyvärr så läser han inte av när han ska mosa eller när han ska kliva lite åt sidan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Självklart ska det vara någon som kan lyfta backspelet, annars kan det som sagt vara. Är övertygad om att det finns en sådan back, frågan är som sagt om Sundlöv vill värva?
Kommentera