Brynäs IF

713894 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1410930

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
Såg inte matchen igår men har sett tacklingen via repris och även om man är Brynäsare så är det bara inse att han ska ha en fem matchers avstängning. Syns klart och tydligt att han satsar allt han har och i det läget vet spelaren om att den andre inte är med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
mattiaskarlgren: i...t

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
mattiaskarlgren: Hade du tyckt samma sak om man hade pausat precis när Bertilsson träffar och du inte vetat konsekvensen av tacklingen? Om Berglund hade studsat upp direkt efter hade vi haft max en 2:a. Det är konsekvensen av tacklingen som bedöms inte tacklingen i sig och det är ett problem eftersom det inte kommer att stävja farliga tacklingar på sikt utan bara när skadan redan är skedd. Om man nu kommer att stänga av samtliga spelare som tacklar en annan spelare som inte är beredd lika länge som Bertilsson är det ok, annars är det moralpanik och inget annat.

Samma sak med dommaren som inte meddelar sitt straff föränn spelaren åker ut med ambulans. Han han tänkt matchstraff direkt hade Bertilsson åkt av isen 30sek efter tacklingen. Att dommaren sedan ändrar sig igen till ett ännu grövre straff utan att han sätt tacklingen repris säger ju allt om hur saker och ting bedömms.

Redigerad kommentar

Kommentera