Brynäs IF

715544 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1410951

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
Zzz: Amen.

Jag har diskuterat det här hela dagen på jobbet med massa olika personer. Alla vill hänga Bertil, "han går medvetet in för att skada", "Han siktar mot huvudet", "Nästa gång kanske motspelaren dör". Jag menar kom igen. Alla ser bara efterspelet och dömer efter det. Hade han rest sig direkt hade ingen gnällt att det bara blev en 2a.

Man måste döma på situationen och inte utfallet! För att ta ett jävla dumt exempel. Om du trippar någon som tappar balansen, ramlar olyckligt och skadar knät. Motstpelaren blir borta hela säsongen. Är det 2+10 och en lång avstängning på det också?

Å alal jävla "experter" pratar om hur fysiska vi i sverige måste bli under alla VM turneringar när vi möter Kanada. "Vi måste bli tuffare" osv osv. Sen sitter samma experter och hänger Bertil för en olycklig situation och ett felbeslut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
Bertilssons tackling på Berglund.

Jag har kollat flera gånger på den där tacklingen nu, om och om igen, han träffar ju inte huvudet, han sätter en perfekt tackling på kropp o axel, sen att inte Berglund är med på tacklingen är ju faktistk inte Bertilssons fel, åker man ut mot pucken sådär så borde man veta att det kan komma nån, han lämnar lixom öppet mål kan man säga.

Tråkigt att det det blev som det blev, men han borde veta att tacklingen kunde komma. Så jag tkr inte det ska vara nån avstängning.
Kommentera