Brynäs IF

713894 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1410962

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
MarcusElving:

Jag vet inte vad maxstraffet är Finns det nån tackling och jämföra med sedan tidigare som påminner om denna och vad gav den.

vad Renberg säger skiter jag i.Renberg ropar väl om 10 matcher bara för att det var en Luleåspelare som fick tacklingen. Han är så jävla egenkär att jag mår illa. Det märks på sändningarna under TV pucken då han bara sa hela tiden att västerboten är bra bla bla bla...

Bertilsson är hur som helst väldigt respektlös det tror jag vi kan skriva under på Marcus? Sedan vad han får är väl upp till disciplinnämnden och svgöra men just tacklingar mot huvudet har jag varit ett hett diskussionsämne så kanske Bertilsson får 10 matcher då som ett steg i att man tar tag i det här med hårdhandskarna, jag vet inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
mattias - 74: Jag kan kort och ärligt säga att jag tycker definitivt inte det ska bli någon avstängning, mer än den match som sker per automatik.
Jag fattar inte hur dom s.k "experterna" kan sitta och yrka på 10 matcher - tacklingen i sig är en bra och stenhård tackling PUNKT.
Och definitivt inte mot huvudet.

Dock var det väldigt olyckligt att den tog så pass olyckligt - men hockey ska vara hårt!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
mattias - 74: Vad jag har sett, så var väl inte tacklingen mot huvudet?

Det är så jävla löjligt att han fick matchstraff, bara för att han skadades. Han skulle max få två minuter om Luleå spelaren hade rest sig upp.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
mattias - 74: Fast tacklingen är ju inte emot huvudet...
Kommentera