Brynäs IF

716644 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1415230

Sv: Ekholms ersättare - Jonas Holös?
Gurra88: Vad har Växjö lyckats med som inte Brynäs har? Brynäs har varit i högsta serien i evigheter, vunnit 12 SM-guld och har en av landets bästa juniorverksamheter. Växjö är en klubb som har spelat lika många ES-matcher som Brynäs har tagit guld, så jag vet inte riktigt varför man som Brynäsare skulle vara avundsjuk. Att de var beredda att betala mer pengar för en back gör liksom inte hela deras klubb mer framgångsrik.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ekholms ersättare - Jonas Holös?
Peja: Nej det fattar inte jag heller, men arnio verkar verkligen vara det.. Växjö har absolut ingen historia att komma med. Men de vågar iallafall satsa och det ska de har en stor eloge för. En rolig nykomling med intressanta spelare. Ny arena, entusiastisk publik m.m.. Förstår inte riktigt vad arnio stör sig på om det inte är deras framgång såhär långt
Kommentera

Sv: Ekholms ersättare - Jonas Holös?
Peja: Självklart så är inte Växjö en mer framgångsrik förening än Brynäs men vänta ett par säsonger så har dom gått förbi oss både på isen o ekonomiskt, se bara på Skellefteå och LHC, det gick rätt snabbt innan dom var förbi.Det går inte att blunda för verkligheten, Brynäs vill väldigt mycket men kan tyvärr inte. Våran Junis verksamhet är grym, tyvärr för vi inte njuta av frukten särskilt länge och det är grymt frustrerande.
Kommentera