Brynäs IF

713396 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1416475

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF Torsdagen den 20/10-11
Okej, nu ska vi se: Spela 60 minuter få 1 poäng. Slå en straff, och du får också 1 poäng. Ja, känns ju helt rätt och riktigt.

Anders Berg: Jaha så poängen blir mer vädra desto längre man spelar. Tur att det inte är övertid till någon vinner i serien då får jävlar va man skulle dra iväg i poäng efter ett parextra perioder per match. ;)

Men om man ska va seriös. Rätt och riktigt? Inte vet jag, Kanske inte mer fel iaf än att ett lag dominerar 60 min och förlorar på ett skit mål eller en felaktig utvisning.

Sköna poäng igår i en knepig match. Starkt att komma tillbaka när man tappat till ledningen och skönt att Wännström fick avgöra. Mindre bra att man inte klarar av att stänga matchen i en tvåmålsledning.

Spelade Sundqvist något mer efter sin interference på Svedberg? Han hade lirat mest av samtliga backar efter 2:a perioden och spelade bara 5min i sista.

Satt en 100-lapp på att Widing skulle avgöra straffläggningen om han bara fick chansen och att det skulle innebära vändningen för honom. Så jag var rätt nöjd när han fick lägga i 1-1 staffarna. Efter var jag inte lika nöjd. Sämsta staffen någonsin? Vem skjuter slagskott mitt i magen på målvakten på en straff!?

Ser inte riktigt bra ut på backsidan. Jag vet inte hur många, men flera av målen från igår var när Luleå forwards helt ostört får vandra in från hörnen eller från kanterna. Bedrövligt backspel.