Brynäs IF

713587 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1418742

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Tisdagen den 25/10-11
Venom: Wännström är ju redan utlånad från NHL.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Tisdagen den 25/10-11
sylf: Jo jag vet men inte långt ifrån alla som skriver kontrakt tar sedan en plats.


Tänkvärd text om att Järnkrok ifrån sa sig straffen i JVM.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Tisdagen den 25/10-11
Det här var ingen bra insats av Brynäs. I de första perioderna slarvade man något oerhört vilket gjorde att Timrå lyckades upprätthålla ett jämnt resultat. Precis som befarat verkade man underskatta motståndet och spelade med alldeles för små marginaler. Mindre chansningar och mer noggrannhet efterlyses.

Brynäs gick ner på spelare väldigt tidigt. Man blev ju i stort sett tvungna (Rohdin och Wännström hade inte ett rätt och Silfverberg blev skadad) men det märktes VERKLIGEN att spelarna blev trötta sista 10-15 av ordinarie matchtid. Det gjorde att Timrå kunde ta över matchen och om inte Lundström hade gjort den där tavlan så tror jag att Timrå hade tagit alla 3 poängen.

Timrå var inte bra. Påminde mycket om Södertälje. Hårt jobbande lag som saknar ett eget spel. Ingen struktur. Ingen bra målvakt. Och som vanligt tog deras återfallsförbrytare onödiga utvisningar. Vampola är deras klart bästa spelare. De är ett lag som Brynäs slår om man genomför sin gameplan på ett okej sätt.

Brendl skulle vara efterlängtad. Det behövs fler klasspelare. Ekholm gjorde en bra comeback och Lasse Jonsson var bättre än på ganska många omgångar. Järnkrok och Larsson var som vanligt lysande.

Redigerad kommentar

Kommentera