Brynäs IF

712133 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1420840

Sv: A propósito de nada
Äckligt att se hur Karlstadsfamiljen i FBK försöker släta över Martin Sevc puckade kommentar till Rahimi. Han blev "provocerad", alltså förmildrande omständighet enligt sportchef Rundqvist. Det hela är helt uppförstorat från medierna, och det är egentligen ett "misstag" som hänt en "fin kille" (enligt Richard Wallin).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hence:

Först måste jag säga att det var idiotiskt sagt av han och nån form av straff ska han ha, personligen tycker jag det räcker med det han har fått.

Att media ropar ut att han ska ha 10-20 osv matchers avstängning plus civildomstol och så vidare plus att detta är värre än en avsiktlig huvudtackling är att svensken är så otroligt rädd för att bli kopplad till nån form av främlingsfientlighet.

Jag har och haft nöjet att ha mkt vänner från alla världens hörn och pratat mkt om främlingsfientlighet och vet ni vad dom är exakt som alla andra och har lika mkt fördomar som både du och jag.

Sen är inte Rahimi guds bästa barn när det gäller hans språk med och det skulle vara bra om det kom fram vad han också har sagt.

Ska man straffas för detta ska man även straffas för liknande språk när det gäller könsrelaterat och sexuellt språk och så vidare när det gäller att förnedra och kränka andra människor. Att Sverige aldrig kommer lösa våra problem när det gäller detta är pga att alla är så otroligt rädda att få stämpel som främlingsfientlighet. Nu gör man som strutsen gräv ner huvudet i sanden så försvinner det och råkar det komma fram nått som kan tolkas så, straffa det hårt sen gräver vi ner huvudet igen. Så slutsumma är att våra politiker är som läkare dom botar symtomen men orkar inte ta tag i orsaken var av att hela samhället står stilla när det gäller den utvecklingen. Måste också säga att jag funderar om alla spelare som uttalat sig och aldrig hört nått värre om dom spelar hockey för döva.....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hence: det finns fler som inte ser så allvarligt på det hela.
Jag försökte kommentera blogginlägget men censurerades.
Pinsamt
Kommentera