Brynäs IF

716221 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1429216

Sv: Matchtråd: Bif - Fbk Fre 18 nov, CZ VÄLKOMMEN (???) ÅTER...
Gurra88: När Jönsson klev ner i båset hade FBK en rad uddamålsförluster bakom sig, även om spelet succesivt hade förbättrats från match till match.
När man till sist vinner en mkt jämn match mot Frölunda med 2-1 och tar sin första 3-poängare med Jönsson i båset så hade den vinsten förmodligen kommit utan hans hjälp, det var bara en tidsfråga innan den skulle komma.
Självklart hade Jönsson säkert en del i vinsten men att entydigt hävda att det var Jönsson och Evensson som vände skutan och inget annat, det skrattar bara normalbegåvade hockeyintresserade personer åt.

Deras spelidé är fortfarande en anfallshockey kombinerat med bra försvarsspel. Att dom blev tillbakapressade av ett mkt bra Brynäs senast ändrar tyvärr inte på den bilden, hur mkt du tjatar om hur usla dom är och vilken tråkig hockey dom spelar.
Ett normalt FBK spelar en rolig och snabb hockey, även om det måste kännas jobbigt för en CZ-hatare att erkänna det.
Jag vet hur det känns, var själv likadan på 60-talet i tonåren när alla andra lag var jättejättedumma som slog Brynäs.
Usch, vad tråkig hockey dom spelade....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Bif - Fbk Fre 18 nov, CZ VÄLKOMMEN (???) ÅTER...

Huge: "När Jönsson klev ner i båset hade FBK en rad uddamålsförluster bakom sig, även om spelet succesivt hade förbättrats från match till match."

Byggt på CZ eftermatchen-jidder?.. Har du överhuvudtaget sett någon av matcherna? Förstår att det är jobbigt för dig att CZ inte lyckades vända trenden själv.. CZ däremot, är nog jävligt tacksam för den hjälp han fick.

Jag har inget speciellt emot Färjestad alls, tvärtom tråkigt att se ett så välspelande lag förstöras totalt...

Kul dock för tant Wallin att han fått en till tant i sitt lag..


"Deras spelidé är fortfarande en anfallshockey kombinerat med bra försvarsspel. Att dom blev tillbakapressade av ett mkt bra Brynäs senast ändrar tyvärr inte på den bilden, hur mkt du tjatar om hur usla dom är och vilken tråkig hockey dom spelar."

Ja när senast blev ett FBK tillbakapressat av Brynäs stora delar av en match?

Kommentera

Sv: Matchtråd: Bif - Fbk Fre 18 nov, CZ VÄLKOMMEN (???) ÅTER...
Huge:Det var väl inte så ofta man behövde vara sur på den tiden.... man satt mest å va sur när de inte vann med tvåsiffrigt mot vissa lag..., eller hur? ;-D
Kommentera