Brynäs IF

717166 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1429261

Sv: A propósito de nada
I torsdags hade Magnus Wahlman på SR Gävleborg sin krönika. Jag hörde den inte själv, men ryktesvägen säger att han påstod från säkra källor att en till back är på väg in... Har letat å letat efter nåt som kan styrka det, men inte hittat nåt!

Nån som hört nåt i den riktningen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Anders Blank:

Bara det inte är denne lirare...
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Anders Blank: Har inte hört något men kan inte hjälpa att tycka det är märkligt. Om tar in ytterligare en back så bör det vara en stor defensiv pjäs, men varför värvades inte den spelaren i sommras istället för Jonathan Carlsson? Ingen kan ju ha missat att vi saknade en stor back redan i sommras. Eller trodde man att Löf eller Jonte Carlsson skulle ta den rollen? Vi har nio backar men saknar fortfarande ett defensivt alternativ, det tycker jag är underbetyg och slöseri med pengar. Nu hoppas jag att man hittar en lösning för Jonte i allsvenkan för det finns ingen anledning att ha 10 backar kontrakterade. Löf duger gott och väl som reservalternativ.

Sen är frågan vem av topp 6 backarna ska petas? Gunderson, Bertilsson, Andersén, Ekholm, Jonsson eller Sundqvist. Vem ska sitta på bänken?

Kommentera