Brynäs IF

716222 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1430568

Sv: A propósito de nada
Burken: Men det faller väl för fasiken på sin egen orimlighet att jag skulle gå omkring i tron att dom skulle matcha sin tredjefemma endast de gånger vi själv ställer vår egen tredjefemma med Iggulden på isen?
Om du inte själv begriper vad jag försökte säga, trots att jag kanske inte uttryckte mig språkligt korrekt, så borde du väl åtminstone som arnio säger begripa vad jag INTE skriver.
Det är ingen duckning och ingen bortförklaring; det är ett sorgligt och onödigt klarläggande som jag aldrig skulle ha behövt göra om du hade haft en normal läsförståelse.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Och du är så in i bänken inskränkt att du inte fattar att jag driver med dig. Du lade upp en straffspark. Du har gjort dig känd för att hoppa på andra när de formulerat sig dåligt, nött på med ditt läsförståelsejidder. Om du är så jävla trög att du inte såg ironin i det jag skrev första gången och gjorde precis som jag sa. Drog igång värsta debatten påhejad av din lilla mops till skribentkompis.

Det är fan sorgligt. Hur är det med läsförståelsen? Skall vi tolka dina inlägg och fylla i dina taskiga formuleringar medans du gör dig rolig på andras?

Lägg ner nu för fan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Fråga, varför skrev du inte vad du egentligen menade redan från början, då hade du ju sluppit sitta här och försvara dig nu?
Kommentera