Brynäs IF

713443 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1447705

Sv: Silly Season 2011/12

Hittade ingen tråd inför nästa säsong så flikar in detta här! ;)

Men detta är spelare jag gärna skulle se i BIF nästa säsong:


Tony Lagerström (SSK).
Han har kontrakt över nästa säsong med SSK men hoppas han har en Elitserie Klausul, för detta är en otroligt duktig och talangfull center som kommer bli väldigt viktig för det lag han representerar. Han kommer säkerligen (om utveckligen fortsätter) hålla hög ES klass och kanske även representera Landslaget men ändå inte så bra att han sticker över atlanten så en spelare att bygga laget kring alltså.

Joakim Hilding (FBK)
Spelade otroligt bra i Växjö förra säsongen och jag hoppades han skulle komma till BIF inför denna säsong men han valde FBK. Han har konktrakt med FBK över nästa säsong men han har inte alls kommit till rätta i NCs defensiva lag och snittar bara 12.21min/match.  Inte helt omöjligt att Familjen kan tänka sig släppa honom för att göra plats med lön till nån supervärvning och en plats till en junior typ görtz eller Fröberg.

Pavel Brendl
Alla vet vad han är kapabel till och är väl en drömvärvning för BIF nästa säsong, han har själv sagt att han vill till BIF och har inget Kontrak över nästa säs. så denna värvning känns väldigt trolig.

Juuso Heitanen
Vi kan inte räkna med att Ekholm spelar med BIF nästa säsong och behöver en riktig första back, Heitanen har haft en tung säsong och ryktas redan nu vara på gång till BIF. Men att han kommer nästa säsong vore otroligt bra för oss!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
Stende89:Våran första back heter Lasse Jonsson...
Kommentera