Brynäs IF

714006 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1450406

Sv: A propósito de nada

Venom: Givetvis kommer Järnkrok att stanna minst en säsong till. Det skulle förvåna mig mycket om Detroit lockar över honom. Järnkrok är duktig på små ytor, det har han visat gång på gång när han krånglat sig loss från trängda situationer. Han är inte heller en spelare som spelar med mycket fart och behöver inte anpassa sig till mindre rinkar på grund av det.

Jag tror att både han och Detroit är överens om att Calle mår bäst av att spela hemma i Brynäs en kanske två säsonger till.

Vad gäller Larsson så har han fysiken, spelstilen och verktygen för att fixa spel i NHL. Det han har emot sig är åldern. Han är fortfarande väldigt ung och det är svårt att veta om han orkar med ett liv i NHL/AHL. Han har en väldigt krävande spelstil och har nog en bit kvar till att orka med en hel säsong. Sen är det även det sociala... Jag hoppas att han tar rätt beslut och gör en Silfverberg.

Det som känns intressant just nu är hur man gör med de andra spelarna. Nordan, Lauritzén, Sunken, Anderssén mfl.. Vilka vill man behålla? Som det känns så kommer det att bli dyrt att behålla tex Lauritzén som verkar vara eftertraktad av andra lag i ES men säkert även från andra ligor. Hur mycket krut ska man lägga på honom för det blir ju på bekostnad av andra positioner.

Det ska bli spännande att se vad som händer. Vem blir näste att skriva på en förlängning? Mitt tips blir Hansen eller Sunken.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tidigare fanns det en App som hette Hockeystats som var mycket bra,nu har jag bytt mobil och kan inte hitta den och om den info som jag hitta på ett forum stämmer finns den inte mer. Så är de någon som vet en bra app i den klassen :) (hittar bara skit)
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Burken: Skall bli spännande att se Elias Lindholm debutera mot LHC.
Kedjan med Wännström, Lindholm och Molin låter sevärd men de kommer nog få en tuff debut.

Kommentera