Brynäs IF

715715 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1463267

Sv: A propósito de nada
arnio: Ta och läs igen det jag skriver om Sundström så kanske du mer förstår vad jag menar. Vad mina hockeykunskaper ligger i dina ögon spelar tämligen liten roll för mig. Men om du fortfarande inte förstår så är du givetvis välkommen att fråga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Staffan Nyblom: Tog mig friheten att kolla vad du skrivit om Sundström och Modo och så här skriver du:

"De har på ren kompisanda behållit gamla rävar som de egentligen borde ha kastat iväg. Sundström har haft det tungt och man har märkt att hans käft har börjat gå rejält då han inte får som han vill."

Lite svårt att veta om du inkluderar Sundström bland de gamla rävarna man borde ha gjort sig av med. Du kanske menar de rävar som inte finns kvar och isf kan du ha en poäng.
Men när det gäller Sundström och hans betydelse för laget så tycker jag isf att du är snett ute.
Bortsett från att han den här säsongen verkar ha dragit ner på sitt gnällande och koncentrerar sig mer på spelet, så visar väl resultaten som hans kedja presterat att han är en oerhört viktig spelare för deras del.
Helt klart den viktigaste i laget, enligt min mening.
Både Danielsson och Skröder tokhyllar ju Sundström och ger honom i stort sett all cred för sina egna framgångar och resultat.

I övrigt tycker jag att din krönika var rolig, träffande och välskriven.
Bortsett från en sak: det där om Järnkrok där jag inte riktig håller med.
Han må vara ganska tunn och lättflyttad på isen än så länge och far ju omkring som ett torrt skinn, vilket förstås gör att han också åker på mkt smällar och tacklingar med många pladask som resultat.
Men jag har aldrig fått uppfattningen att han vare sig filmar eller gnäller speciellt mkt.

Kommentera