Brynäs IF

715724 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1463298

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Angående Järnkrok så behöver vi inte gå längre tillbaks än till senaste matchen mot MoDo för att hitta ett klockrent skådespel. Alldeles innan Järnkrok hårt blir intryckt i MoDos mål av Tollefsen så rasar han bakom målet av en tackling bakifrån. Han ligger halvdöd en liten stund tills det att han märker att domaren som stod alldeles framför honom inte blåser. Då ställer han sig på alla fyra och tittar vädjande, fortfarande halvdöd, mot domaren som inte bryr sig en sekund om honom. DÅ flyger han upp och skapar genast en farlighet, som sedan slutar i att Tollefsen checkar in honom i målburen. Jag säger inget om att det skulle ha varit en utvisning på tacklingen mot honom. Men att påstå att det krävs ett skådespel för att få domaren att ta notis... Nädu. Ta då Johan Larsson. Han blir tacklad, hakad och allt det du tar upp utan att rulla runt på isen. Han får med sig lika mycket utvisningar som Järnkrok. En skillnad som Järnkrok kommer bli varse i stora format då han åker över till andra sidan "pölen".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Staffan Nyblom: Kommentar om 17 Söderbergs filmning i sluminuten av första när Andersén är lite närgången?
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Staffan Nyblom: Visst, du har en poäng, men samtidigt förstår jag killen. Han är ung, fortfarande lite späd och blir i princip varje byte lite hakad, slashad och allmänt trashad. Han kommer lära sig...

Johan Larsson är en helt annan karaktär, som trots sin unga ålder redan är benhård och lagom elak ute på isen.

Kommentera

Sv: A propósito de nada

Staffan Nyblom: Ja, Järnkrok är ett hot mot hockeyn. Inte dom som försöker stoppa honom med ojusta medel.

Men vi säger så här. Du har 60 minuter på dej att bevisa din teori. Om Järnkrok filmar idag har du rätt. Om han inte gör det, äger jag dej.

Kommentera