Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1471618

Sv: Brynäs IF-AIK 28/2-12
Ett vågat tips: Färjestad kliver om Brynäs och kniper 4:e platsen, väljer sedan Brynäs  i kvarten. Brynäs stretar emot skapligt men Färjestad vinner med 4-1 i matcher. Efter slutspelet värvar Sundlöv Hyvönen som ersättare för Silfer och förlänger sedan med resten. Silly season är över och ny försäsong inleds om 4 månader. 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK 28/2-12

munkas: "Ett vågat tips: Färjestad kliver om Brynäs och kniper 4:e platsen, väljer sedan Brynäs i kvarten. Brynäs stretar emot skapligt men Färjestad vinner med 4-1 i matcher. Efter slutspelet värvar Sundlöv Hyvönen som ersättare för Silfer och förlänger sedan med resten. Silly season är över och ny försäsong inleds om 4 månader."

Ett annat, inte lika vågat, tips: Brynäs gör en bra serie och ett bra slutspel utan att vinna guld. Clarence, Berg, munkas m.fl. hånar föreningen och kräver Jonssons och Sundlövs avgång. Efter slutspelet värvar Sundlöv ett par stjärnspelare som, enligt tidigare nämnda experter, är för gamla, för dåliga, för tjocka, för långa. Sundlövs avgång krävs. Inför nästa säsong kommer laget överens om en ny målsättning - att som bäst bli sexa. HS experter rasar, "typiskt Brynäs, inga vinnarskallar, vill dom inte vinna".

Kommentera

Sv: Brynäs IF-AIK 28/2-12

munkas:Vaarför inte Patrik Elias?

Kommentera

Sv: Brynäs IF-AIK 28/2-12
munkas: den var faktiskt rolig :))
Kommentera