Brynäs IF

717538 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1478414

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
andreasknox: "Alltså har fan aldrig varit med om maken till tryck på läktaren ikväll alltså! "

-Det håller jag inte alls med om. Första 10 min var det tryck sen tycker jag det yttrade sig mer som nervös återhållsamhet. Första kvarten bättre tryck på publiken trots mindre folk. Med det vill jag inte säga det var dåligt igår men det var väldigt tyst under vissa delar av matchen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Märklig match igår, på flera sätt. För det första blev tittandet sönderryckt pga en son som inte ville sova eller låta mig sitta ifred i soffan. Sedan, fem minuter in i förlängningen så tar sändningen slut. Hade köpt hem via ANAL DIGITAL för 159 riksdaler. Va faaan är det för service?

Matchen då..  ..tyckte den var ojämn från Brynäs sida. I början av första var det ju katastrofalt passivt. Men eloge till laget som ändå tar tillbaka initiativet när man tappat det, och till slut lyckas vinna matchen.

Bra för resten av serien att Silfverberg, Järnkrok, larsson dominerar och är vassa. Sunken och Jonsson gör riktigt bra insatser, liksom Honken förståss.

Bra att de kastade om och fick in Wännström (som oxå var bra) med sina jämnåriga polare. Bra med en grinig line med Lavander och Granström som kan skapa lite energiläckage hos FHC.

Måste ju kommentera domarna och Lillkentas gnäll oxå. Att få ett "mål" bortdömt på det sättet händer ju stup i kvarten. Kan man inte se att pucken är inne så är det inte mål. Exakt samma problematik har ju förekommit hur många gånger som helst i grundserien.

Sedan att gnälla över en billig utvisning i sudden, när domarna uppenbart släppt tre solklara hakningar i tredje samt en too-many-players på FHC i sudden är bara patetsikt, och ett försök att sätta press på domarna till kommande matcher.

Media hjälper ju till rätt bra med att förstora upp "brynäsfördelar" och filmingspåståenden dessutom.

Nya tag på lördag, noggrannt i egen zon, skriskoåkning som fan och in framför masken på dansken!!

Kommentera