Brynäs IF

705128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1480370

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
Huss: Håller med om allt, utom gnället på Dackell. Många verkar göra det enkelt för sig genom att skylla gårdagens torsk på en enda spelare, då slipper man väl analysera lite djupare antar jag.
Hela laget underpresterar och energin vi hade i Scandinavium senast ville aldrig infinna sig riktigt, inte ens efter reduceringen.
Nä, det här kändes som en typisk reaktion på urladdningen därnere och vi går ner oss minst 10 % och det håller inte mot ett smartare och desperatareFrölunda som dessutom relativt enkelt får ledningen med 2-0 och kan spela på resultatet.
Det som svider är väl isf att vi ändå är med i matchen resultatmässigt och får chansen, även om vi samtidigt på nåt sätt inte är där på riktigt allvar.
JL saknades igår, möjligt att hans energi och vinnarskalle hade kunnat få fart på dom övriga, men Frölunda vinner rättvist.

Hamnade på O´Learys i Gamla Stan igår eftersom jag jobbade och inte hann hem till matchstart och fick Gunnar Persson (AIK-tränaren) som granne vid bardisken. Kul, jävligt trevlig gubbe och det blev mkt brynässnack om ditten och datten. Han tyckte iaf att det vore kul om vi fick mötas i semin, var väl inte så mkt mer jag lyckades pumpa honom på vad gäller framtiden i slutspelet....    :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
Huge: Nej självklart var det inte bara Dackells fel. Men det går inte att komma ifrån att han var riktigt dålig, sämst på plan skulle jag vilja påstå. T.o.m grabbarna i svart och vitt var bättre. Jag kan inte förstå att han fortfarande får så mycket speltid. Där måste TJ göra någonting, måste vara tuffare. Det är väl ganska klart nu att det blir Dackells sista säsong.
Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
Huge: Det var inget gnäll, bara ett sakligt konstaterande. Dacke har varit en stor idol i många år därför var det extra sorgligt. TJ bänkade också Dacke till slut. Låt vara att han varit skadad men i nuvarande form platsar han inte. Rohdin gjorde bättre ifrån sig under de få byten han fick. Elias Lindholm gjorde också en slät figur, läge för Emil Molin i Götet?
Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Huge:
"Många verkar göra det enkelt för sig genom att skylla gårdagens torsk på en enda spelare"

Vem skyllde förlusten på Dacke?

Kommentera