Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1480375

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
Huge: Det var inget gnäll, bara ett sakligt konstaterande. Dacke har varit en stor idol i många år därför var det extra sorgligt. TJ bänkade också Dacke till slut. Låt vara att han varit skadad men i nuvarande form platsar han inte. Rohdin gjorde bättre ifrån sig under de få byten han fick. Elias Lindholm gjorde också en slät figur, läge för Emil Molin i Götet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Huss:Jag tycker att Dackell borde kagt av redab efter förra säsongen, Han bidrar inte längre i den hockey Brynäs spelar idag.

Sen måste jag ge TJ en känga med. Hur fan kan man tillåta att man matchar en viss kedja mot vår bästa scoringline, PÅ HEMMAPLAN?

Har man hemmamatch och fördelen med sista bytet så måste man utnyttja det.

Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
Huss: Bänkningen var väl isf mer ett resultat av att försöka toppa laget offensivt i slutet för att få till en kvittering och inte så mkt beroende på att Dackell skulle ha varit så mkt sämre än nån annan, skulle jag tro.
Eftersom hela laget underpresterade så är det svårt att avgöra om hans insats igår motiverar en bänkning eller inte i nästa match.
Kan tänka mig att han iaf får mindre istid då JL förmodligen är tillbaka (nästan ett måste som det känns).
För som du själv är inne på: vilka alternativ var bättre igår?
Lindholm må vara en jättetalang men såg tunn ut och bänkades väl också till sist. Mkt möjligt att Molin får chansen, han känns iaf än så länge lite tuffare och hårdare än Lindholm. Dackell har trots allt rutin och smarthet som behövs i såna här tuffa och jämna matcher.

Vilket för övrigt var en sak vi var rörande överens om på O´Learys igår:
hur otroligt jämn ES ändå är. Jag menar; alla kan slå alla och nu är det viljan och det mentala som kommer att avgöra, inget annat.
Lagen möts varannan dag och lär känna varandra i grunden, både spelmässigt men även individuellt och där vissa spelare måste vara rätt trötta på varandra vid det här laget.
Kommentera