Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1481657

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Zzz: Filmning elller? Backa bandet lite. Titta på hela situationen, i momentet före ca 7-8 meter innan "flimningen" så är det en hakning där klubban klart är i Calles ansikte. Calle fortsätter trampa, motståndaren fortsätter haka. Denna gång är klubban i höjd med bröstet. Då gör Calle det som får alla att spy galla över honom, han vickar skallen bakåt och tar handsken mot ansiktet.

Jag har full förståelse för att Calle förstärker situationen. Domaren borde ha blåst i första momentet när klubban är i ansiktet. Jag tror att det är vetskapen om detta som gör att domaren tar utvisningen i moment två. Han inser även att han borde ha blåst tidigare och därför tar han ingen diving på Calle. Alternativet kunde ha varit att han tagit två för hög klubba + två för hakning på hemmaspelaren och en tvåa för diving på Calle. Detta anser jag varit fel och anser att doamren till slut hamnade rätt även om han borde ha tagit tvåan i första situatioenen.

I övrigt var domarna kassa som vanligt. Frölundas första var ju för att använda Gnäll-Kentas språk tjänstefel. Frölundaspelaren slår klubban ur händerna på Sunken och det slutar med mål. Detta rapp var betydligt hårdare än det "rapp" som knäckte klubban i Gävle...

Nu skiter vi i detta. Nu kör vi över Fanny och hennes kompisar!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Ett antal VF spelare körde med höga klubbar rakt igenom matchen. Bl.a. använde det konsekvent vid tekningar för att störa brynäsarna.
Tror domarna lade det på minnet och till slut var gränsen nådd.
Fredrik Erikssons klubba var och petade snorkråkor på Järnkrok en två-tre sekunder innan domaren höjer armen, egentligen var det väl i det läget han borde ha blåst men han avvaktade och så kommer klubban där igen, högt men inte i ansiktet.

Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
tobhund: De spelar ingen roll vad som hände innan, MEN Calle förstärker. Ta tag i det och döda debatten. Idag är alla eniga om att Calle filmade och då spelar det ingen roll att man rullar reprisen i brynäs forum. Det kommer användas mot Brynäs för att bearbeta domarna och då gäller det att få bort det ur debatten. Det kommer blir ett otroligt fokus på det inför semin om man inte gör något.

Redigerad kommentar

Kommentera