Brynäs IF

714725 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1481677

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Zzz: Håller med om att Calles förstärkning inte såg rolig ut, men det är ju ändå inget bevis för att han är nån filmare generellt, eftersom hela den debatten har blåsts upp nåt enormt, av bl.a gnälliga modoiter som tjatar om det i princip dygnet runt.
Titta i deras gästbok det senaste dygnet: 3 sidor som enbart handlar om gårdagens incident där jag tycker att "tobhund" gör en klockren analys av situationen: hakning med hög klubba i första läget, Calle kastar huvet bakåt i nån sorts reaktion där han antagligen förväntar sig att klubban ska åka upp ännu högre, domaren höjer armen och sen tar sig Calle för munnen och det är väl det sista som isf inte ser bra ut. Om han nu inte bara försökte ta ut sitt tandskydd ur käften för att kunna pusta ut lite lättare...   ;-)

Sen blir jag inte klok på Skrikegård, mannen med Janusansiktet.
Igår hade han både rätt och tokfel.
Fel i att dom dominerade i 2/3 av matchen men rätt när det gäller det som avgjorde matchen: deras obegripliga taktik(?) efter 3-1.
Dom backar hem och försöker spela på resultatet, undrar om det verkligen var en medveten taktik eller att spelarna helt enkelt blev nervösa och överlät sina resp uppgifter till nån annan, sas?
Kändes som så, och när vi väl fått övertaget så var det kört för deras del.
Såg ni Joel Lundqvists ögon i intervjun strax innan förlängningen skulle starta?
Har sällan sett ett så oroligt ansikte som speglade massor av nervositet, osäkerhet och tafatta försöka att peppa sig själv och laget.
Där förstod jag att vi skulle fixa det hela och knuffen från Granis på Andersen var så där lagom småful för att det skulle få passera.
Hade han inte blivit knuffad in i Andersen så vete fan om domarna godkänt målet.
Men skit samma: rätt lag vann, vi har varit hetare och haft den största hungern att gå vidare. Spelar dessutom roligare hockey än Frölunda.

Nu blir det en rejäl holmgång mot FBK och ungefär samma motstånd: ett kompakt och defensivt skickligt lag som inte kommer att bjuda på mkt och som dessutom har giftiga forwards.

Bring ´em on!!!  

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Huge: "Där förstod jag att vi skulle fixa det hela och knuffen från Granis på Andersen var så där lagom småful för att det skulle få passera."

Samtidigt, vart skulle Granis ta vägen? Den korkade VF backen crosscheckar Granis rakt i Andersens riktning. Målvakten är ute och far redan innan Granis sedan förstärker rörelsehastigheten.

Håller med om Lundqvist ögon, han såg ut som en förlorare i det läget.
Det gjorde inte Granis.
I sudden var det också bara ett lag på banan.

Kommentera