Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1510929

Sv: Lockout 2012

Peja: Ja såklart den bara är aktuell under en kort period, men den förstör kanske för en längre tid även fast lockouten är över. Varje lag blir ju tvingad att ändra om i sina färdigspikade trupper för att inte bli omsprungen av de som tar in massvis med stjärnor. 

Sen får du gärna förklara för mig hur elitserien kommer vara en bättre liga efter lockouten när då våra juniorer får chansen igen? 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012
atilla: Jag menar att lockouten gör ES till en bättre liga när den pågår. Om Lindholm får spela 5 minuter per match under lockouten så får han spela på en högre nivå än om han spelar 8 minuter efter lockouten. Vad jag menar är att lockouten inte BARA är negativ som många här verkar anse.

Om man kollar på Hockeysverige ur ett större perspektiv kan lockouten bli väldigt värdefull. Somliga ES-klubbar och framförallt Allsvenska klubbar har urusel ekonomi och de kan få betydligt fler till matcherna vid en lockout. Det var till exempel fler som ville se Leksand spela runt om i landet när Ed Belfour vaktade deras kasse än när Hanses gjorde det.
Kommentera