Brynäs IF

713268 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1519235

Sv: Lockout 2012

Anders Berg: Tycker Modo gör helt rätt å kör över Loob/Helber/HV-nissen (vad han nu heter). Det är de enskilda klubbarna som ska bestämma vilka som ska spela i laget och jag hoppas verkligen att Brynäs gör likadant å plockar hem Bäckis, Lindbäck och Marcus Johansson... MINST! Gärna Alzner och Tallinder också. Juniorerna får vänta ett år till, skadar dom inte alls!! Som junior har du bara att ta faktum å lira J20, Allsvenskan eller sitt bredvid Bäckis och lär ett år eller en månad eller hur lång lock-outen nu blir! Men framför allt, ge fan i å gnäll! Bästa möjliga lag ska spela!

Höken, Arnason lär ju inte va aktuell. Blir det nåt från Sundlöv/HGK så äre nog 1-5 av de som jag nämnt här ovanför som är på gång in! Ingen pajasvärvning iår igen, han må väl ha lärt sig nåt Sundlöv tycker man!!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012
Anders Blank: Vet inte om dom här kloka orden faller i god jord hos kortnästa supportrar utan vare sig insyn i eller ansvar för verksamheten i ett ES-lag, men håll till godo iaf....
Kommentera

Sv: Lockout 2012
Anders Blank: Fast jag jag förstår inte varför alla antar att det är juniorerna som kommer att petas om några NHL-spelare kommer. De som presterar sämst kommer naturligtvis att petas, oavsett vem det är. Jag kanske har glömt någon, men hittills är Djoos och Lindholm de enda juniorerna som har spelat för Brynäs den här säsongen och de har inte varit sämst i respektive lagdel när de har spelat. Djoos bör inte vara den som petas om Alzner kommer och Lindholm bör inte vara bland de som petas om Bäckström och Marcus Johansson kommer...
Kommentera

Sv: Lockout 2012
Anders Blank: tänk på försäkringsfrågan också, det kostar multum. Modo får enligt uppgifter betala 780 000/månad för sina två lock-outspelare. Skulle Brynäs ta in de spelare du nämnde så skulle det kanske kosta 1 500 000/månad och tänk dig om vi skulle ha dem i sex månader, det blir pengar det.
Kommentera