Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1519730

Sv: Lockout 2012
Slajsarn: Den ev högre lön som en ickehemvändande spelare uppbär kompenseras isf av den betydligt dyrare försäkringspremie som ex Bäckis deltagande kräver.
Så jag tror inte att ev lockoutare som FBK eller nåt annat lag med ickehemvändare anställer, blir så mkt dyrare i längden.

Loob vurmar för det gemensamma beslut som fattades i den här saken och som alla var med på att följa, eftersom beslutet ansågs gynna samtliga lag och ES i stort.

Att han sen var ute och cyklade för ett par år sen (vilket han faktiskt inte var ensam om) har såvitt jag kan se inte så mkt med den här specifika situationen med korttidskontraktens ev tillåtande att göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012

Huge:Men försäkringarna måste ju ändå betalas. Vad är skillnaden mellan ett kontrakt mellan Brynäs och Bäckis och exempelvis FBK och Chara?

I och med att BÅDA tillhör NHL och båd har kontrakt så åker FBK på att betala en försäkring de med. Den kanske int blir lika hög med tanke på Bäckis väldigt långa kontrakt. Men det hör egentligen inte till saken. Vi kan ta Lindbäck som exempel i stället för Bäckis...

Kommentera

Sv: Lockout 2012
Ja, det ska bli intressant att se hur väl vi stoppar

2nd Line
25. Müller, Marcel
20. Steen, Alexander
22. Nagy, Ladislav
 
15. Cumiskey, Kyle
3. Lehtivuori, Joonasx

med våra 6st backar... Förhoppningsvis bra... Tagga Brynäs!!!

Kommentera