Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1520138

Sv: Lockout 2012

Ja, nu kan vi här inne ändra inriktning på diskussion. Från OM det borde bli "lagligt" att plocka in lockoutspelare eller inte. Nu kan vi ju spekulerar om vilka vi vill se i laget då det bevisligen är öppna spjäll nu när Modo bröt linjen. Vill säga: Tack Modo där! :)

Jag röstar för:
Bäckis (såklart), MoJo (absolut om han vill), Joni Pitkänen (defensivt bra back) och Henrik Tallinder (även han duktig defensivt). Lindbäck ser jag inget behov av nu då Rahm gjorde så pass bra från sig igår och Honken är ju ändå förste målvakt å har varit överdrivet bra när han stått nu i inledningen. Så ser ingen direkt nödvändighet att plocka in Lindbäck nu, men kommer skada på nån av Honken/Rahm så är han såklart ett bra alternativ.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012
Anders Blank: sen kan vi alltid önska oss en liten shejk med djupa fickor sen så kan vi kolla efter 4-5 st nyförvärv :)     När 30 stora påvar med sina korggossar inte kan komma överens overseas hur ska då 12 små påvar i svensk hockey komma överens. Nej trodde aldrig jag skulle säga detta men jag saknar Fagerlund på den tiden hade iallfall Förbundet nån som helst makt att hålla ordning på dom men som det är nu så är det lite som en åsanisse film....
Kommentera