Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1524458

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06
J F K: Din haka sticker gärna ut när det handlar om Brynäs också. Pga. bitterhet som förmodligen kan spåras till 1999 så väljer du att alltid ha negativa åsikter om allt som har med Brynäs att göra. Du påminner inte bara lite om en viss Leif Boork när det gäller din vilja att skapa reaktioner. Era motiv är  dock inte de samma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06

arnio: Direkt löjligt. Jag var bitter över att Modo inte vann -99. Jag tycker fortfarande att det är det mest överlägsna lag jag sett i en finalserie sedan jag började se hockey i slutet av sjuttiotalet. Dock gäller absolut inte bitterheten Brynäs, för det var Modo som förlorade.

Tvärtom så har jag nästan alltid hejat på Brynäs som varande norrlandslag. Jag har sedan förra säsongen slutat heja på dem, mycket beroende på att JAG anser att de filmade mycket mer än de andra lagen. Dessutom tycker jag att de har en rad supportrar här och på andra forum som uppträder barnsligare än de övriga lagens. Jag tycker inte illa om Brynäs för att de har sina fans, snarare tycker jag synd om Brynäs som måste dras med dem.

Nu skulle jag vara oerhört glad om du kunde släppa dina personangrepp.

Är det något lag jag ogillar så är det FBK.

Kommentera