Brynäs IF

713972 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1524463

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06

arnio: Direkt löjligt. Jag var bitter över att Modo inte vann -99. Jag tycker fortfarande att det är det mest överlägsna lag jag sett i en finalserie sedan jag började se hockey i slutet av sjuttiotalet. Dock gäller absolut inte bitterheten Brynäs, för det var Modo som förlorade.

Tvärtom så har jag nästan alltid hejat på Brynäs som varande norrlandslag. Jag har sedan förra säsongen slutat heja på dem, mycket beroende på att JAG anser att de filmade mycket mer än de andra lagen. Dessutom tycker jag att de har en rad supportrar här och på andra forum som uppträder barnsligare än de övriga lagens. Jag tycker inte illa om Brynäs för att de har sina fans, snarare tycker jag synd om Brynäs som måste dras med dem.

Nu skulle jag vara oerhört glad om du kunde släppa dina personangrepp.

Är det något lag jag ogillar så är det FBK.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06

J F K:"dessutom tycker jag att de har en rad Supportrar här och på andra forum som uppträder barnsligare än de övriga lagens. Jag tycker inte illa om Brynäs för att de har sina fans, snarare tycker jag synd om Brynäs som måste dras med dem."

Fast du trivs som fisken inne på vårt forum i alla fall, spännande.

"Nu skulle jag vara oerhört glad om du kunde släppa dina personangrepp"

De ger dig på Boork och jag kastar liknande anklagelser mot dig men då är det minsann personangrepp.

Dina angrepp på Järnkrok är vad jag kallar personangrepp och det är pinsamt, elakt, löjligt och det avslöjar din avundsjuka och bitterhet.

Kommentera