Brynäs IF

713755 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1526228

Sv: Brynäs-Skellefteå

Slajsarn: ja, en sportchef som var fullkomligt trygg i sin roll och hade femton års erfarenhet! För övriga tror jag att det skulle vara ett helvete.

Spelare som du haft erfarenhet av i femton år gör plötsligt omöjliga grejer. Det sitter fem killar i omklädningsrummet och skriker ut order på finska/svenska/engelska.....

Laget sjunker som en negativ raket i tabellen.

Vad gör du då???

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå

tobhund: Ja, i det läget får man först ta sig en funderare på om man verkligen passar för jobbet som SC

För det är ju jag (om jag nu sätter mig i den rollen) som har byggt laget.

I grund och botten har jag ju målat in mig i ett hörn med ett otal tränare på kort tid som har gjort att det läckt ut onödiga utgifter i form av löner till tränare som spelarna ratat av olika anledningar.

Sen skulle jag göra mig en bild över situationen när det gäller lagbygget och göra mig av med X antal spelare.

Sen skulle jag nog anställa em tränare precis som Sundlöv gjorde. Men det är där det blir intressant. Nu anställdes en tränare för att rensa ur soppan som Sundlöv hade varit delaktig i att koka ihop. Men "kocken" bakom denna "beska anrättning2 fick fortsatt förtroende. Ironiskt nog så sparkade samma SC den tränare som anställts för att rensa upp i soppan efter att denne kokat ihop en ny soppa...

Ett steg framåt, två tillbaka... Nu är vi på väg framåt igen med stormsteg efter att äntligen hittat en bra mix mellan egna produkter och inköpt spetskompetens.

Men det finns några bitar kvar ifrån det gamla.. LJ är en...

Kommentera