Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1526777

Här får man klaga på LJ och andra!
Ja eftersom tydligen får man inte se dåliga saker då vi spelar sämre än Växsjö och vinner och 2 kedjor är "helt" osynliga under en match
 Eftersom jag var ett pucko för jag skrev att LJ borde bänkas för attt han har varit så dålig i 1,5 år och ska vi ge alla den chansen så var det tydligen fel?
Hoppas alla fattar att här får man skriva om vad brynäsarna gör dåligt FAST dom vinner! Ni som tycker det är jobbigt och läsa att "vissa" brynäsare är dåliga gå in på fb för där finns det bara alibi brynäsare som kanske du också är som bara ser kortsiktigt att det gör inget det var bara en match. Men jag kräver som brynäsare att det fixas direkt ingen jävle ska få träna in sig genom att spela 15 omgångar i elitserien. Måste säga att höra fasen säga att det är okej att Lj spelar på denna nivå för att han har varit skadad är ju som en blind som leder en döv person!
TACK FÖR MIG HOPPAS ALLA FATTAR NU MAN FÅR SKRIVA SAKER OM BRYNÄS SPELARE SOM INTE BARA ÄR PÅ . Det kan ju Huge och alla andra alibi brynäsare göra!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Här får man klaga på LJ och andra!

Brynäs_89: Oj vilken brist på struktur och ordning på inlägget, det känns som att det spretar förvirrat och fyllt av hat åt alla håll.

Sedan avslutar du med stor text för att vara tydlig, men det enda du lyckas åstadkomma med det är något som blir ännu jobbigare att läsa.


Men, det är oväsentligt, nu till svaret

Det är helt ok att vara kritisk till någon spelares insats, vad som jag och en del andra inte gillar är när det går till överdrift/hat som är delvis ogrundat.

  • Vart är ogillandet/hatet mot Widings felpass och slarv?
  • Varför klagade inte alla på Ekholms nonchalans förra året?
    Han verkade anse sig vara så bra att han kunde slarva, inte för att han var dålig, utan det gick honom åt skallen emellanåt (han var grym och nyttigt också)
Varför vill inte alla att vi lånar ut spelare som underpresterar lite, som:
  • Ollas
  • Lavander
  • Johansson
  • Widing
  • etc.

Ju just det ja, Harju ska ju bort nu har det sagts efter någon omgång...

Nu tycker jag att det är tidigt på säsongen och alla kan komma i form, det finns gott om tid, och vi leder ju serien för f-n.

Nu är jag färgad, jag tycker Lasse Jonsson i form är en grymt bra spelare. Jag tycker han är en av de trevligaste människor jag träffat. Jag vet att han vill inget hellre än att motbevisa alla och att spela är det roligaste han vet, suget att spela nu är enormt, så enormt att han kanske vill för mycket till och med... Jag tycker att Lasse är enormt stark som spelar, och kämpar på, trots att han inte är 100% fysiskt sett ännu, och därmed inte får ut allt, men han behöver både bli helt frisk och få speltid... Är mest less på att alla så kallade fans spyr galla utan att ha all vetskap.

Sedan får alla tycka vad de vill... Jag vill se Lasse spela och komma i form, bli nyttig och komma upp i så hög nivå som möjligt, nu då säsongen är så ung och han kan bli nyttig under en hel säsong.

Andra vill inte se Lasse spela, jag accepterar åsikten... Men vill man inte det så bör man inte heller spy galla om att han inte är i form då han måste hoppa in pga. någon skada på annan back...

Summa summarum:

Lite balans i diskussionen vore att föredra... Och att ni bara kastar dynga på varandra och mot spelare kors och tvärs är inte speciellt kreativt...

Och jag är ledsen för att jag började med att klaga på läsbarheten, det är inte för att kasta dynga, det var bara det första jag slogs av, en stor vägg text som gav känslan hat mot allt och alla...

Kommentera

Sv: Här får man klaga på LJ och andra!

Brynäs_89: "TACK FÖR MIG HOPPAS ALLA FATTAR NU MAN FÅR SKRIVA SAKER OM Brynäs SPELARE SOM INTE BARA ÄR PÅ . Det kan ju Huge och alla andra alibi Brynäsare göra!"

Som tompa71 redan påpekat: ditt svammel kan inte ens skyllas på spriten.
Ett fyllo med noll intresse för sport i allmänhet och ishockey i synnerhet, hade presterat bättre analyser än vad du lyckas göra.

Tack för mig. Hoppas alla fattar nu att man får kritisera obegåvade inlägg och skribenter som INTE är på....

Redigerad kommentar

Kommentera