Brynäs IF

714040 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1526876

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12

Huge: Jag är kanske den som har berömt laget MEST de senaste dagarna, jag har endast kritiserat Jonsson lite grann. Dock berömde jag honom igår också. Vart fan får du allt ifrån, du hittar ju bara på.

Att jag är någon som sitter och diskuterar vilka spelare som är värdelösa är ju ren och skär lögn. Ska du komma med kritik mot mig så vill jag att den ska vara befogad eller åtminstone ha någon sorts grund i verkligheten.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12
MarcusElving: Det är inte dina åsikter i allmänhet jag reagerade på, det gällde specifikt det du skrev om LJ och det allmänna gnället som förekommer överlag härinne.
Så här skrev du:

"Jag har sagt förr att man borde ställa honom åt sidan när han har varit som sämst,"

Och jag svarade: han har ju de facto ställts åt sidan flera gånger, när han varit som sämst.

""Jag har kritiserat Jonsson en hel del och tycker även att han förtjänar det, man måse få kritisera en spelare som presterar så pass dåligt."

Och jag svarade: vad är vitsen med att sitta och gnälla på spelare, där både spelaren ifråga och vi på läktaren SER att det inte funkar?
Blir spelaren bättre av att höra en massa gnäll och glåpord från frustrerade fans? Man kanske borde ha lite förståelse för att LJ varit långtidsskada och bara spelat en handfull matcher så här långt.

"" Man kan inte ges massor med isstid om man dräller som han har gjort."

Och jag svarade: får han verkligen massor med oförtjänt istid och har han verkligen drällt så mkt som det påstås?
Hade han nu gjort det så hade väl TJ bänkat honom ännu mer, eller....?

Som du ser: ett relativt sansat och sakligt svar från min sida, som bemöttes med ett inlägg där du mest tyckte att jag skriver ointressant skit.
Inte speciellt konstruktivt och sakligt, måste jag säga.

Redigerad kommentar

Kommentera