Brynäs IF

715153 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1529664

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge:

Oh nej oh nej. Samma förutsättningar blir det ju aldrig i ES. Skiljer ju en hel del mellan exempelvis Färjestad och Timrå. En ordning som Karlstadlaget naturligtvis önskar bibehåll till vilket pris som helst. Såg att publiksnittet i ES sjunkigt med 13% jämfört med förra säsongen. Ja och då ska vi komma ihåg att sjunkande publikintresse även var ett hett diskutionsämne då. Nog dags att tänka om innan det är försent. Just nu är ju Allsvenskan en intressantare och hetare liga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tröja # 99 Tråden

Johan Norrström: "Oh nej oh nej. Samma förutsättningar blir det ju aldrig i ES. Skiljer ju en hel del mellan exempelvis Färjestad och Timrå. En ordning som Karlstadlaget naturligtvis önskar bibehåll till vilket pris som helst. Såg att publiksnittet i ES sjunkigt med 13% jämfört med förra säsongen. Ja och då ska vi komma ihåg att sjunkande publikintresse även var ett hett diskutionsämne då. Nog dags att tänka om innan det är försent. Just nu är ju Allsvenskan en intressantare och hetare liga."

Sri, glömde bort att svara pga allt tjafs om Bäckis.

Menar förstås inte att förutsättningarna är desamma för ex FBK och Timrå när det gäller ex förmågan att värva bra spelare oavsett om lockouten upphör eller inte.
Jag menar att alla lag går in i säsongen med samma förutsättningar under en normal säsong, nu ändras ju förutsättningar mitt i seriespelet.
Vilket missgynnar ex ett lag som Timrå på flera sätt.
Om vi släpper in lockoutare så riskerar man en värvningshets, där fattiga lag kommer i kläm. Därför är jag också lite förvånade att ex Frölunda var emot överenskommelsen, med tanke på den usla ekonomi man tydligen har.
Under en normal säsong vet man förutsättningarna innan start och kan planera utifrån det. Då hade ex ett lag som Timrå kunnat spara pengar för att ersätta ev skador senare under säsongen, pengar som man kanske hade tvingats slänga iväg på "onödiga" lockoutvärvningar bara för att hänga med i värvningsracet sas.
Såg idag att Frölundas Sebastia Collberg är utlånade till Örebro.
Vilka chanser fick han att slå sig in i laget pga proffsens ankomst?
Och då är han ändå en av dom mest lovande talangerna vi har, vad jag förstått.
Onödigt gjort av Frölunda, kan man tycka, men dom är väl som vanligt: lite halvstressade och vana vid kortsiktiga lösningar.

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Lille Olle gick på småskolan när läraren frågade vad deras pappor jobbade med.
De vanliga svaren dök upp: Polis, advokat, brandman, osv.
Men Olle som vanligtvis var den som höll låda och var klassens mest aktive kille satt för sig själv i ett hörn.
Läraren tyckte detta var konstigt och frågade Olle om han inte skulle b
erätta för klassen vad hans pappa jobbade med. Olle sa:
- Min farsa är erotisk dansare på en homo-bar. Där han tar av sig alla kläderna och dansar näck framför en massa andra kåta män som betalar honom för det. Och de som betalar riktigt bra följer han med hem och blir påsatt av...
 
Läraren blev mycket förskräckt över denna förklaring, Han drog lille Olle undan medan de andra i klassen satt å ritade:
- Är detta sanningen Olle?
- Näääe svarade Olle skamsen, men farsan spelar hockey i Modo, och det är så jävla pinsamt.
 
 
 
Låter inte helt orimligt...
Kommentera