Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Tröja # 99 Tråden

1529857 · » Till forumet


Sv: Tröja # 99 Tråden
tompap71: Där ser man. Bäckis bekräftar alltså åter igen hur ödmjuk han är och vilket stort Brynäshjärta han har.
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
tompap71: Antingen så stämmer Bäckis förklaring och då är det bara att köpa den rakt av. Även om det låter lite konstigt att klubben på förhand väljer ett nummer åt en världsstjärna, när alla andra "vanliga" spelare alltid brukar få välja själva på de nummer som finns tillgängliga.
Kan ju vara så att klubben, som jag redan varit inne på, velat ge NHL en liten känga och retas lite och chansat på att Bäckis skulle nappa på betet sas.
Hur som helst: visar isf att Bäckis själv verkligen inte anser att det "bara är ett nummer" och att han har den där fingertoppskänslan som många supportrar och en del murvlar på Sportbladet tycks sakna.

Eller så handlar det om en rejäl efterhandskonstruktion där Bäckis fått kalla fötter efter att ha märkt vilka negativa reaktioner som kommit på valet (både från allmänhet/fans men kanske även från arbetsgivaren och det officiella NHL).
Och sen löst det hela genom en vit nödlögn sas: numret gick inte att ändra på så kort varsel.

Skit samma: oavsett så visar det att numret faktiskt i många hockeyfans ögon inte bara är ett nummer i mängden.
Bäckis vill ju tydligen inte spela med 99 på ryggen, inte ens i KHL, trots att det är en annan liga och att det därmed borde vara fritt fram, enligt vissa.

Om vi ska gå över till det mer hockeymässiga: snacka om att vi sitter i guldsits, om det Bäckis säger stämmer.
Isf bara att hoppas på att säsongen blir inställd så fort som möjligt, även om det där lilla ordet "kan" som står i artikeln oroar en del.
Tar men det bokstavligt så innebär det att det inte alls är säkert att han kommer hem när säsongen blir inställd.
Låt oss hoppas på att det är murveln som bara slarvat med grammatiken/ordvalet och att det är helt klart att Bäckis kommer hem och inte blir kvar i KHL.
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
tompap71: Hoppas det räcker som bevis för Huge och hans 12-åriga twitterkompisar. 
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

sylf:

Tre dagars tjat om ett nummer, det här kanske kan få slut på dårskapen:

– Klubben hade registrerat mig som 99 redan när jag kom. Jag sa direkt att jag inte ville ha det, det kändes inte bra, men det var för sent att ändra med så kort varsel. Nu ska jag spela två matcher med 99, sedan ska jag byta. Det blir nåt med sextio... jag kommer faktiskt inte ihåg vilket det var.

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge: Jo!
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
sylf: Efter orden "here are 5 tweets" i länkens artikel om kritiska fans står det "and there's more, lots more"
Men ditt cyklopöga såg väl inte det?
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Haha...

"Själv säger jag som så många andra - även de kanadensare jag sett uttala sig - WHO cares?"

Sylf och Wennerholmlogik:
Jag har bara valt att läsa vad de kanadensare som inte bryr sig tycker, alltså tycker ALLA kanadensare likadant och bryr sig inte.

En riktigt begåvad slutsats för att komma från Wennerholm, måste jag säga....
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Anders Berg: Visa inte Huge det där, då avfärdar han Wennerholm som en onyanserad murvel, om han inte gjort det redan....... Huge tror ju den objektiva allmänheten är 5 st 12 åriga twittrare från Oklahoma eller nåt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Anders Berg: Mycket bra sammanfattat
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Anders Berg:

Så sant som det skrivet.
Kommentera


Sv: Tröja # 99 Tråden
Anders Berg: Skrolla ner och kolla vetta;-)
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Vad är det här för jävla tråd?

=)

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge:" Haha, underbara gurralogik. Då kan jag ju lika gärna säga: om inte såna som du hade brytt er om den lilla kritiken så hade det aldrig blivit nån sak av det hela"

Jasså? Det var ju DU som sa att det här bidrar med negativ publicitet för Bäckström. Ja det gör det, men det är sådana som DU som sprider den. Ta det för vad det är, ett jävla nummer!! Och ge fan i att svarta ner en av Brynäs största någonsin pga av en skitsak.

"Han bryter mot en gränslös moralisk och känslomässig överenskommelse iNHL, om att inte använda nr 99 så länge man spelar hockey i ligan därborta.
Och det ändras inte bara för att Bäckis råkar kliva över en landgräns och tillfälligt spela i KHL."
 
Du vet verkligen konsten i att överdriva något i hästväg.
Reglen gäller för NHL inte för KHL. Vet inte om jag kan skriva det på ett tydligare sätt så att även du förstår.
 
Bäckis är lockoutad och har givetvis ingen som helst överenskommelse om vilka nummer han får använda i KHL.. KHL är hans arbetsgivare för tillfället och då kan ju NHL försöka påverka hans tröjval bäst de vill - Vilket de givetvis inte gör då det inte är något problem.
 
 
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Länktips för allt off-topic (=icke-Brynäs)

Börjar bli duktigt less på att gästboken smutsas ner av allt förutom snack om Brynäs, får bläddra flera dagar bakåt för att hitta något relevant...

Visst, man kan komma ur spår ibland, men detta är ju skrattretande...
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Gurra88: "Det hade inte varit en situation om sådana som du bara lät bli att bry sig om en sån sak."

Haha, underbara gurralogik.
Då kan jag ju lika gärna säga: om inte såna som du hade brytt er om den lilla kritiken så hade det aldrig blivit nån sak av det hela?

Att Bäckis inte menat nåt illa är väl självklart.
Om det sen varit en hyllning eller nåt annat som ligger bakom är svårt att säga.

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge: det är ju sådana som du som gör en höna av en fjäder och ger honom dålig kritik på något som är helt onödigt att kritisera.. Det hade inte varit en situation om sådana som du bara lät bli att bry sig om en sån sak. Bäckis menar inget illa och gör det snarare som en hyllning än att vara respektlös..
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge:Absolut kan jag relatera till att det finns de som tycker att det är ett övertramp av Bäckis. Men åter igen. Vi vet inte bakgrunden till detta. Vi vet inte om detta var ett "krav" från Moskva för att gå med på Bäckis önskemål om att få flytta hem till Gävle om NHL säsongen ställs in. Jag är i alla fall säker på att Bäckis inte gjort detta i ett provokativt syfte.

En ganska kul grej när det gäller Gretzky är affären som kallas "The Trade" (bara en sån sak angående transatlanter och ödmjukhet)

Då stod inte #99 högt i kurs hos många Kanadensare..;-)

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Slajsarn: Fattar man inte, så fattar man inte.
Har man ingen fingertoppskänsla för vad som ibland KÄNNS rätt eller fel i såna här lägen så har man inte nån fingertoppskänsla, och då är det ingen vits att ens diskutera med dig och andra som tycker att det absoluuuuut inte finns den minsta lilla lilla lilla anledning att ifrågasätta valet.
Jag kan iaf sträcka mig till att det inte handlar om nåt majestätsbrott eller att Bäckis har gjort nåt oförlåtligt, kan DU möjligtvis sträcka dig till att det finns en visst fog för kritiken, med tanke på reaktionerna från många fans, både svenska och internationella, oberoende av lagtillhörighet?
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huss: Målat in mig i ett hörn?
Klart jag är medveten om att det i mångt och mkt handlar om en generationsfråga, men man kan väl isf som yngre och inte lika känslomässigt engagerad supporter kunna acceptera och förstå hur andra och äldre supportrar isf kanske känner och reagerar?
Det kan ju inte vara nåt hållbart försvar att en sak är rätt bara för att en yngre generation inte har några hockeykänslomässiga kopplingar sas, till Gretzky?
För mig handlar det mest om att jag tycker Bäckis har försatt sig i en onödig situation, när han inte hade behövt göra det och inte kan ha speciellt starka motiv för sitt handlande och som uppväger dom olägenheter som detta trots allt har skapat för hans del.
Och att jag ser det mer ur fansens synvinkel därborta.
Jag menar, det är ändå hockeyns hemland, dom är ofta väldigt patriotiska och fanatiska i sin support. Oavsett vad man och Bäckis tycker om det så anser jag ändå att han borde ha avstått från nr 99, för att inte riskera att bli förlöjligad och hånad därborta för ett tilltag som dessutom känns onödigt.
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge:Hahaha.... nu får du väl ändå ge dig. Vilken jävla jämförelse.

Ja, #99 är pensionerat i NHL, ingen annanstans.

Skall Brynäsare kräva att andra lag inte får använda #26 bara för att det är pensionerat i Brynäs?

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge:"Bäckis spelar i NHL, är avlönad av NHL och kommer förmodligen att sluta sin karriär i NHL som en stor spelare.

Iom detta är han så pass starkt förankrad därborta att det man mer eller mindre betraktar det som att han ändå bryta mot förbudet att använda ett pensionerat nummer."


"mer eller minre"..haha. mm men han gör det inte. Han bryter inte mot någonting. Hur mycket du än försöker få det till de.

Om washington tyckte det va så hemskt så hade de väl stoppat honom? 

Lägg ner, nu har du målat lager på lager i ditt lilla hörn. 

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge: Det är inte säkert att det är bättre att spela sporadiskt som t.ex Emil Molin gör än att bli utlånad som Collberg. I den förra lockouten blev Loui Eriksson utlånad till Borås, men han blev ju ganska bra ändå...
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huss: Dessutom, gud nåde den tagit tröja nr 26 i NHL/KHL/EHL/CHL/AHL/ES/någon alpliga eller Japan för den delen....
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Horace76c: Jajamen... Vår egen 99 Bäckström är ett hett ämne:) När tror du man kan beställa en Brynäströja med 99?? Kan inte vara länge tills dess.
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge: Alltså, nu har du målat in dig i ett hörn igen...
Detta tror jag mer är en generationsfråga, Gretzky var gud på åttiotalet men är bara en historisk figur för många under 35 idag.
Alltså, lite äldre (och följaktligen mer konservativa) är tveksamma till nummervalet men för andra yngre så ser man inget problem med det.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Gurra88: Bäckis spelar i NHL, är avlönad av NHL och kommer förmodligen att sluta sin karriär i NHL som en stor spelare.
Iom detta är han så pass starkt förankrad därborta att det man mer eller mindre betraktar det som att han ändå moraliskt sett bryter mot förbudet att använda ett pensionerat nummer, även om det råkar ske tillfälligt i KHL under en lockout och att det inte finns något officiellt och sakligt förbud att göra det i Ryssland.

Känns lite som "ajfan, får jag inte använda nr 99 i NHL? Ähh, då drar jag till KHL och använder numret där iställtet. Tji fick dom där ogina jänkarna och kanadensarna..."

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Gurra88:
Jamen herregud...håller ni på och tjafsar om tröjan FORTFARANDE???
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Johan Norrström: "Oh nej oh nej. Samma förutsättningar blir det ju aldrig i ES. Skiljer ju en hel del mellan exempelvis Färjestad och Timrå. En ordning som Karlstadlaget naturligtvis önskar bibehåll till vilket pris som helst. Såg att publiksnittet i ES sjunkigt med 13% jämfört med förra säsongen. Ja och då ska vi komma ihåg att sjunkande publikintresse även var ett hett diskutionsämne då. Nog dags att tänka om innan det är försent. Just nu är ju Allsvenskan en intressantare och hetare liga."

Sri, glömde bort att svara pga allt tjafs om Bäckis.

Menar förstås inte att förutsättningarna är desamma för ex FBK och Timrå när det gäller ex förmågan att värva bra spelare oavsett om lockouten upphör eller inte.
Jag menar att alla lag går in i säsongen med samma förutsättningar under en normal säsong, nu ändras ju förutsättningar mitt i seriespelet.
Vilket missgynnar ex ett lag som Timrå på flera sätt.
Om vi släpper in lockoutare så riskerar man en värvningshets, där fattiga lag kommer i kläm. Därför är jag också lite förvånade att ex Frölunda var emot överenskommelsen, med tanke på den usla ekonomi man tydligen har.
Under en normal säsong vet man förutsättningarna innan start och kan planera utifrån det. Då hade ex ett lag som Timrå kunnat spara pengar för att ersätta ev skador senare under säsongen, pengar som man kanske hade tvingats slänga iväg på "onödiga" lockoutvärvningar bara för att hänga med i värvningsracet sas.
Såg idag att Frölundas Sebastia Collberg är utlånade till Örebro.
Vilka chanser fick han att slå sig in i laget pga proffsens ankomst?
Och då är han ändå en av dom mest lovande talangerna vi har, vad jag förstått.
Onödigt gjort av Frölunda, kan man tycka, men dom är väl som vanligt: lite halvstressade och vana vid kortsiktiga lösningar.

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge: Numret är pensionerat I NHL, INTE i KHL.. lär dig den skillnaden. Med andra ord har bäckis inte gjort fel. Sen att du inte gillar det av någon oerhört märklig anledning spelar mindre roll

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge:

Som sagt ännu barnsligare att pensionera ett nummer, och sedan utgå från att resten av världen ska rätta sig i leden. Framför allt i Ryssland där de förmodligen inte kunde bry sig mindre. Låt oss utgå ifrån att elitserien skulle få för sig att pensionera nummer 21. Hur troligt är det att Kanadensare och Amrikanare skulle respektera detta påbud?

Att vissa twittrar lite upprört och att några patriotiska transatlanter skriver några arga krönikor betyder nog inte att Bäckström behöver vänta sig någon kölhalning när han återvänder till USA. Den breda hockeyopionen skiter troligtvis i vilka nummer det står på spelarnas ryggar.
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Slajsarn: "Men visst det kommer säkert blir grymma följder av det här. NHL kommer att tappa ALLA tittare och fan så de kommer att få lägga ner. Att det är lockout just nu påverkar säkert inte det minsta när det gäller populäritet jämfört med Bäckis tilltag."

Precis.
Man får absolut inte ifrågasätta Bäckis val eftersom det finns mkt allvarligare och akutare saker att diskutera och försöka lösa.
Du är väl också för att tillåta rån och misshandel eftersom det finns betydligt allvarligare saker (mord) att reda ut.

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Gurra88: "Problemet är väl att han inte har gjort fel!!"

Ahaaaaa, det är sååååå det funkar: i en fråga där det inte finns nåt rätt eller fel är det Gurra från Småland som avgör vad som är rätt eller fel.
Bra att veta....

" Hade det varit fel så hade givetvis nummret varit pensionerat."

Men numret ÄR ju pensionerat?
Har jag missat nåt?

"Sen tror jag han bryr sig ganska lite om vad du tycker i frågan"

No shit, är det så jävligt?
Fan, hade räknat med att Bäckis faktiskt ringt och frågat mig innan han valde tröjnummer...



Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Slajsarn: "Men nu är de alltså den inskränkta amerikanska och canadensiska allmänheten som skall stå för sakkunskapen?"

Ett sanslöst obegåvat vonobensätt att tala om för amerikanska och kanadensiska fans att det minsann är VI här i Sverige och i synnerhet vi brynäsare som älskar vår Bäckis, som bestämmer hur NI därborta borde reagera.
Du antyder även att kritiken enbart skulle komma från inskränkta supportrar, vad vet du om det?
Uppenbarligen är det så att hans tilltag har väckt negativa reaktioner därborta, så varför utsätta sig för det om han inte behöver, bara för nöjet att få använda nr 99?
Barnsligt och omoget, enligt min och många andras mening.

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge: "Oavsett om man tycker att han gjort fel eller att det inte är så mkt att bråka om."

Problemet är väl att han inte har gjort fel!! Vad är det du inte fattar. Hade det varit fel så hade givetvis nummret varit pensionerat. Sen tror jag han bryr sig ganska lite om vad du tycker i frågan. Lite uppmärksamhet kring Moskva är allt de vill ha. Ett nummerval på ryggen påverkar inte heller överhuvudtaget Bäckis storhet.

Sen om du blir ledsen i ögat är ju tråkigt men inget som någon knappast kan lägga vikt på.

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge:"Annars snackar man ju alltid om hur otroligt viktigt det är att lyssna på fansen, det är ju ändå om som betalar för att ligan öht ska kunna existera.
Men nu gäller tydligen inte den principen, nu kan man helt plötsligt bortse från vad fansen tycker.
Märkligt..."

Bäckis gör några mål sedan ör saken bortglömd. Vi pratar om en nation som fortfarande hyllar Lance Armstrong.

Men visst det kommer säkert blir grymma följder av det här. NHL kommer att tappa ALLA tittare och fan så de kommer att få lägga ner. Att det är lockout just nu påverkar säkert inte det minsta när det gäller populäritet jämfört med Bäckis tilltag.

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Peja: Huruvida det är rimligt eller inte är en helt annan sak.
Det skrivs ju isf lika många spaltmetrar som försvarar Bäckis, som det verkar.
Och inget hindrar väl att man både diskuterar den här saken och samtidigt drar igång nåt som i lite större utsträckning har med Brynäs att göra, eller...?
Men jag fattar vad du menar.
Bäckis har försatt sig i en onödig situation som han mkt enkelt hade kunnat undvika.
Oavsett om man tycker att han gjort fel eller att det inte är så mkt att bråka om.
Det är hela min poäng.
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge:Precis, speciellt när man aldrig ger sig utan kommer med vad amerikanska läsare tycker. Du har ju hela tiden klagat på okunniga ochonyanserade murvlar som skriver i våra tidningar. Men nu är de alltså den inskränkta amerikanska och canadensiska allmänheten som skall stå för sakkunskapen?

Tror du inte att Bäckis har tagit med detta i sina tankar när han gick med på att spela inummer 99?

Om det blir konsekvenser så är jag övertygad om att han är villig att ta dessa, UTAN att du skall sitta här och tycka att han är mindre värd för att han gjorde som Moskva ville.

Det kanske var ett krav från dem för att gå med på Bäckis krav. Men du vet förstås hur kontraktet är utformat och vad som sagts, det brukar ju annars vara ett mantra som du kört i alla år. 

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Roger Ramkvist: "aahhaa så du menar att det är värre vad som skrivs i nån blogg än flera ansedda krönikörer ??"

Nä, men bloggar och diverse nätforum speglar ju FANSENS åsikter och inte vad ev krönikörer på diverse tidningar och sajter tycker.
Och vad jag kan se så är kritiken mot Bäckis på dessa forum helt klart övervägande, vilket väl ändå säger en del om hur saken uppfattas framförallt därborta.
Annars snackar man ju alltid om hur otroligt viktigt det är att lyssna på fansen, det är ju ändå om som betalar för att ligan öht ska kunna existera.
Men nu gäller tydligen inte den principen, nu kan man helt plötsligt bortse från vad fansen tycker.
Märkligt...

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge: Frågan är väl snarare om det är rimligt att skriva spaltmetrar med kritik mot Bäckis val av tröjnummer i Dynamo Moskva, och om det verkligen är rimligt att lägga all energi på det istället för att exempelvis yttra åsikter om någonting som har med Brynäs att göra...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Slajsarn: ":Det enda som bör bevisas är att vi lever i en fri värld där man får tycka som man vill. Ja utom i Nordkorea och inne på hockeysnack. Då får man antingen en regim eller Huge efter sig."

Precis.
HS kan jämställas med Nordkorea.
Där riskerar man också att få regimen eller dig efter sig, när man dristar sig till att kritisera Bäckis för valet av tröjnummer....
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge: att folk är här inne i huvudsak för att snacka hockey? Positiv som negativ. Bara att när det blir förlust så är folk besvikna och vädrar sina åsikter mer.. I övrigt kan du knappast göra en jämförelse dem emellan.

Folk får tycka vad som helst. Menar bara att det är en väldigt liten del som faktiskt tycker det är värt att såga ett val av nummer.. En ännu mindre del som tycker att valet av nummer drar ner helhetsbetyget på Bäckis. Typ du och några bittra motståndarfans..vilket är helt jävla stört för övrigt.
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge:

aahhaa så du menar att det är värre vad som skrivs i nån blogg än flera ansedda krönikörer ??

Det håller jag inte med dig om samt vad som spelare själva skriver är betydligt viktigare än vad nån försupen 40 åring eller nån snorunge som knappt sett Gretzky lira.

Jag har aldrig riktigt förstått vitsen med att pensionera ett nummer för alla lag det är en sak att hänga upp tröjan där du spelat men att ta bort ett nummer från alla lag nej det är för mig en konstig ide om man nu inte vill ha en kassa ko förståss då är det en utmärkt ide för Franchisen money talks...

vi kan ju vara överens att vi inte är överens.

Det jag är mest förbannad över är den överdrivna reaktionen som blitt i Sverige att folk tycker det är fel att göra det har jag inga som helst bekymmer med folk får tycka som dom vill. Men det man kanske ska tänka på är hur det framförts och ha lite sans till det. Det kan jag säga att tyvärr har inte alla haft det.

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Gurra88: " problemet är att det finns inga mer som tycker som du. Annars hade de ju visat sig här i någon form."

Men du säger ju att dom som oftast är negativa och gnäller, är dom som hörs och syns mest men att dom för den skulle inte är representativa för den vad den stora majoriteten tycker och som inte orkar säga sin mening på såna här forum.
Och då är det väl självklart att den stora majoriteten heller inte visar sig härinne?
Eller hur försökte du tänka den här gången?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge: problemet är att det finns inga mer som tycker som du. Annars hade de ju visat sig här i någon form.. Finns ingen här förutom du som håller med om precis allt Brynäs gör. Sen att det ökar i antalet inlägg vid förlust är jag helt medveten om

Men att du hänvisar till en Twitterblogg där folk spyr galla över ett nummerval kan vara ditt sämsta drag i denna debatt..då du vet att de som tar tid till att skriva sånt är liks griniga som di alternativt Brynäs och Washingtonhatare som tar chansen att yttra sig.
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Roger Ramkvist: Nä, jag hittade ingen kritik mot Bäckis på den sajt du länkade till.
Av den enkla anledningen att det inte verkar finnas nåt läsarforum där man diskuterar frågan om hans val av nummer.
Lite svårt att hitta nåt negativt i det läget, eller vad säger du?

Men gå gärna in på sajter där fansens åsikter ventileras och du ska se att man är minst lika upprörda där som man är på många svenska sajter.

Och ditt snack om bakvatten är enbart korkat, obegåvat och framförallt felaktigt. Idioter som går till överdrift i såna här lägen finns det på alla forum, det håller jag med om. Men blanda inte in mig i det gänget. Har aldrig krävt Bäckis huvud på ett fat, tycker bara att han i onödan har utsatt sig för nåt som han borde ha vetat skulle komma.
Varför öht riskera sitt goda rykte därborta, när han inte behöver göra det?
Obegripligt, enligt min mening.
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Gurra88: "mattias - 74: antar att du är 74.. Då borde du ha koll på hur sociala medier funkar.. Hur många som är positiva alternativt inte bryr sig skriver om det på Twitter. ?"

Håller med dig, där har du absolut en poäng.

Det roliga är att samma princip INTE verkar gälla i andra situationer, ex när alla gnällkärringar och kritiker härinne tycker att ledningen är värdelös och borde sparkas.
När någon då tycker att kritiken är felaktig eller överdriven, ja då hänvisar du/ni minsann till att dom flesta HÄRINNE (vår gästbok) faktiskt gnäller och kritiserar och att det isf skulle vara ett bevis på att majoriteten av brynäsare tycker likadant.

Men i sak stämmer nog antagandet: dom som gnäller över nånting är oftast de som orkar bry sig om att ventilera sina åsikter på såna här forum.
Och då kan man lätt få den (miss)uppfattningen dessa gnällspikar skulle representera nån sorts majoritet av samtliga supportrar, vilket är helt fel.
Det är nog istället tvärt om: den tysta majoriteten sas är dom som antingen inte bryr sig öht och är neutrala tillsammans med dom som tycker ex att ledningen gör ett bra jobb och säkert har bättre koll på saker och ting än vad vissa tvärsäkra och gnälliga läktarcoacher anser sig ha.
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge:

LETA och försök finn nått negativt om Bäckström  www.thehockeynews.com/subchannel/news.html

Men du kan ställa dig i bakvattnet av folk på Hockeysverige som tycker att  Bäckström skall slås med påsar fyllda med puckar tills han ändrar nummer.

Detta är närmast löjligt vilken skit han får ta av svenskar då många av Amerikanska tidningarna skiter i det fullkommligt och kan säga att Hockey kunskapen i The Hockey News tar nog svensk media ett par 100 år att komma ifatt.

Det är en sak att tycka det är fel det är allas rätt, men att idiotförklara han tycka att han ska få stryk och mera där till är innehelvete fel.

Jag skulle vilja se dom journalistpacken säga det rätt i ögonen på han men som vanligt förbaskat fega.

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden

Zappaholic: "Har vi inte viktigare saker framför oss än vilken tröja Bäckis borde eller inte borde bära?"

Visst har vi det.
Men en sån här debatt passar väl bra och kommer lagom så här mitt i en veckas uppehåll...   ;-)

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Lunkan: "Tror du på riktigt att Gretzky bryr sig? Nej jag tänkte väl det, så varför bryr du dig?"

Ja, jag tror ärligt talat att Gretzky faktiskt bryr sig, hur mkt är svårt att säga.
Han tycker säkert att det är lite fjantigt och onödigt gjort av en redan etablerad toppspelare i NHL, även om han är för smart och sansad för att säga det själv, för att inte verka stöddig.

Varför bryr DU dig om den här debatten, om 99 nu bara är ett nummer, som du/ni säger?

Jag utgår ifrån NHL:s synvinkel, den arbetsgivare som försörjer Bäckis och som gjort det möjligt för honom att uppnå sin dröm här i livet.
Om det nu är så att massor av både amerikaner men framförallt kanadensare som följer NHL, är irriterade på Bäckis val av nummer, så tycker jag att det är onödigt av honom att sätta sig i den situationen, när han inte behöver göra det. Nu framstår han i många fans ögon som en barnrumpa som inte visar nån som helst respekt för det pensionerade numret.
Sen får man tycka vad man vill om NHL, att dom snor våra spelare utan att ge tillräcklig kompensation osv osv.
Bäckis jobbar därborta och borde ha fattat vad valet skulle innebära i form av kritik från många fans.
Klumpigt och onödigt gjort, dessutom helt i onödan.
Det jag förvånas över är hur du och många andra normalt sett sansade skribenter inte kan se nåt som helst fel i det han gjort utan bara viftar bort den såvitt jag vet ändå relativt stora kritik han fått i bl.a sociala medier (nätforum osv).

Redigerad kommentar

Kommentera

1529857 · »