Brynäs IF

715243 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1529733

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huss: Målat in mig i ett hörn?
Klart jag är medveten om att det i mångt och mkt handlar om en generationsfråga, men man kan väl isf som yngre och inte lika känslomässigt engagerad supporter kunna acceptera och förstå hur andra och äldre supportrar isf kanske känner och reagerar?
Det kan ju inte vara nåt hållbart försvar att en sak är rätt bara för att en yngre generation inte har några hockeykänslomässiga kopplingar sas, till Gretzky?
För mig handlar det mest om att jag tycker Bäckis har försatt sig i en onödig situation, när han inte hade behövt göra det och inte kan ha speciellt starka motiv för sitt handlande och som uppväger dom olägenheter som detta trots allt har skapat för hans del.
Och att jag ser det mer ur fansens synvinkel därborta.
Jag menar, det är ändå hockeyns hemland, dom är ofta väldigt patriotiska och fanatiska i sin support. Oavsett vad man och Bäckis tycker om det så anser jag ändå att han borde ha avstått från nr 99, för att inte riskera att bli förlöjligad och hånad därborta för ett tilltag som dessutom känns onödigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge: det är ju sådana som du som gör en höna av en fjäder och ger honom dålig kritik på något som är helt onödigt att kritisera.. Det hade inte varit en situation om sådana som du bara lät bli att bry sig om en sån sak. Bäckis menar inget illa och gör det snarare som en hyllning än att vara respektlös..
Kommentera