Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1529719

Sv: Tröja # 99 Tråden

Slajsarn: "Men nu är de alltså den inskränkta amerikanska och canadensiska allmänheten som skall stå för sakkunskapen?"

Ett sanslöst obegåvat vonobensätt att tala om för amerikanska och kanadensiska fans att det minsann är VI här i Sverige och i synnerhet vi brynäsare som älskar vår Bäckis, som bestämmer hur NI därborta borde reagera.
Du antyder även att kritiken enbart skulle komma från inskränkta supportrar, vad vet du om det?
Uppenbarligen är det så att hans tilltag har väckt negativa reaktioner därborta, så varför utsätta sig för det om han inte behöver, bara för nöjet att få använda nr 99?
Barnsligt och omoget, enligt min och många andras mening.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge:

Som sagt ännu barnsligare att pensionera ett nummer, och sedan utgå från att resten av världen ska rätta sig i leden. Framför allt i Ryssland där de förmodligen inte kunde bry sig mindre. Låt oss utgå ifrån att elitserien skulle få för sig att pensionera nummer 21. Hur troligt är det att Kanadensare och Amrikanare skulle respektera detta påbud?

Att vissa twittrar lite upprört och att några patriotiska transatlanter skriver några arga krönikor betyder nog inte att Bäckström behöver vänta sig någon kölhalning när han återvänder till USA. Den breda hockeyopionen skiter troligtvis i vilka nummer det står på spelarnas ryggar.
Kommentera