Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1529713

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge:Precis, speciellt när man aldrig ger sig utan kommer med vad amerikanska läsare tycker. Du har ju hela tiden klagat på okunniga ochonyanserade murvlar som skriver i våra tidningar. Men nu är de alltså den inskränkta amerikanska och canadensiska allmänheten som skall stå för sakkunskapen?

Tror du inte att Bäckis har tagit med detta i sina tankar när han gick med på att spela inummer 99?

Om det blir konsekvenser så är jag övertygad om att han är villig att ta dessa, UTAN att du skall sitta här och tycka att han är mindre värd för att han gjorde som Moskva ville.

Det kanske var ett krav från dem för att gå med på Bäckis krav. Men du vet förstås hur kontraktet är utformat och vad som sagts, det brukar ju annars vara ett mantra som du kört i alla år. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tröja # 99 Tråden

Slajsarn: "Men nu är de alltså den inskränkta amerikanska och canadensiska allmänheten som skall stå för sakkunskapen?"

Ett sanslöst obegåvat vonobensätt att tala om för amerikanska och kanadensiska fans att det minsann är VI här i Sverige och i synnerhet vi brynäsare som älskar vår Bäckis, som bestämmer hur NI därborta borde reagera.
Du antyder även att kritiken enbart skulle komma från inskränkta supportrar, vad vet du om det?
Uppenbarligen är det så att hans tilltag har väckt negativa reaktioner därborta, så varför utsätta sig för det om han inte behöver, bara för nöjet att få använda nr 99?
Barnsligt och omoget, enligt min och många andras mening.

Kommentera