Brynäs IF

715153 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1529709

Sv: Tröja # 99 Tråden
Slajsarn: ":Det enda som bör bevisas är att vi lever i en fri värld där man får tycka som man vill. Ja utom i Nordkorea och inne på hockeysnack. Då får man antingen en regim eller Huge efter sig."

Precis.
HS kan jämställas med Nordkorea.
Där riskerar man också att få regimen eller dig efter sig, när man dristar sig till att kritisera Bäckis för valet av tröjnummer....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge:Precis, speciellt när man aldrig ger sig utan kommer med vad amerikanska läsare tycker. Du har ju hela tiden klagat på okunniga ochonyanserade murvlar som skriver i våra tidningar. Men nu är de alltså den inskränkta amerikanska och canadensiska allmänheten som skall stå för sakkunskapen?

Tror du inte att Bäckis har tagit med detta i sina tankar när han gick med på att spela inummer 99?

Om det blir konsekvenser så är jag övertygad om att han är villig att ta dessa, UTAN att du skall sitta här och tycka att han är mindre värd för att han gjorde som Moskva ville.

Det kanske var ett krav från dem för att gå med på Bäckis krav. Men du vet förstås hur kontraktet är utformat och vad som sagts, det brukar ju annars vara ett mantra som du kört i alla år. 

Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge: Frågan är väl snarare om det är rimligt att skriva spaltmetrar med kritik mot Bäckis val av tröjnummer i Dynamo Moskva, och om det verkligen är rimligt att lägga all energi på det istället för att exempelvis yttra åsikter om någonting som har med Brynäs att göra...

Redigerad kommentar

Kommentera