Brynäs IF

715243 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1529675

Sv: Tröja # 99 Tråden

mattias - 74:Det enda som bör bevisas är att vi lever i en fri värld där man får tycka som man vill. Ja utom i Nordkorea och inne på hockeysnack. Då får man antingen en regim eller Huge efter sig.

Jag tror att många av de unga spelana inte har så stor respekt för Grezky precis som många av de liteäldre spelarna saknar respekt för exempelvis Sovjets röda maskin på främst 70-talet, eller spelare som nämnts här. Esposito, Howe och allt vad de heter. Att NHL har valt att hylla en spelare genom att pensionera hans nummer är en sak. Men i slutändan så är det upp till varje spelare att själv ta det beslutet, såvida det inte finns några restriktioner.

NHL har ju väldigt svårt att visa respekt för övriga hockeyvärlden. De vägrar skriva på avtal för unga spelare som skulle gynna alla utan väljer och vrakar bland hela världens spelare oavsett om de har kontrakt eller inte.

Är det att visa respekt?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tröja # 99 Tråden
Länktips för allt off-topic (=icke-Brynäs)

Börjar bli duktigt less på att gästboken smutsas ner av allt förutom snack om Brynäs, får bläddra flera dagar bakåt för att hitta något relevant...

Visst, man kan komma ur spår ibland, men detta är ju skrattretande...
Kommentera

Sv: Tröja # 99 Tråden
Slajsarn: ":Det enda som bör bevisas är att vi lever i en fri värld där man får tycka som man vill. Ja utom i Nordkorea och inne på hockeysnack. Då får man antingen en regim eller Huge efter sig."

Precis.
HS kan jämställas med Nordkorea.
Där riskerar man också att få regimen eller dig efter sig, när man dristar sig till att kritisera Bäckis för valet av tröjnummer....
Kommentera