Brynäs IF

715148 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1529700

Sv: Tröja # 99 Tråden
Gurra88: "mattias - 74: antar att du är 74.. Då borde du ha koll på hur sociala medier funkar.. Hur många som är positiva alternativt inte bryr sig skriver om det på Twitter. ?"

Håller med dig, där har du absolut en poäng.

Det roliga är att samma princip INTE verkar gälla i andra situationer, ex när alla gnällkärringar och kritiker härinne tycker att ledningen är värdelös och borde sparkas.
När någon då tycker att kritiken är felaktig eller överdriven, ja då hänvisar du/ni minsann till att dom flesta HÄRINNE (vår gästbok) faktiskt gnäller och kritiserar och att det isf skulle vara ett bevis på att majoriteten av brynäsare tycker likadant.

Men i sak stämmer nog antagandet: dom som gnäller över nånting är oftast de som orkar bry sig om att ventilera sina åsikter på såna här forum.
Och då kan man lätt få den (miss)uppfattningen dessa gnällspikar skulle representera nån sorts majoritet av samtliga supportrar, vilket är helt fel.
Det är nog istället tvärt om: den tysta majoriteten sas är dom som antingen inte bryr sig öht och är neutrala tillsammans med dom som tycker ex att ledningen gör ett bra jobb och säkert har bättre koll på saker och ting än vad vissa tvärsäkra och gnälliga läktarcoacher anser sig ha.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tröja # 99 Tråden
Huge: problemet är att det finns inga mer som tycker som du. Annars hade de ju visat sig här i någon form.. Finns ingen här förutom du som håller med om precis allt Brynäs gör. Sen att det ökar i antalet inlägg vid förlust är jag helt medveten om

Men att du hänvisar till en Twitterblogg där folk spyr galla över ett nummerval kan vara ditt sämsta drag i denna debatt..då du vet att de som tar tid till att skriva sånt är liks griniga som di alternativt Brynäs och Washingtonhatare som tar chansen att yttra sig.
Kommentera