Brynäs IF

715151 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1529835

Sv: Tröja # 99 Tråden
tompap71: Antingen så stämmer Bäckis förklaring och då är det bara att köpa den rakt av. Även om det låter lite konstigt att klubben på förhand väljer ett nummer åt en världsstjärna, när alla andra "vanliga" spelare alltid brukar få välja själva på de nummer som finns tillgängliga.
Kan ju vara så att klubben, som jag redan varit inne på, velat ge NHL en liten känga och retas lite och chansat på att Bäckis skulle nappa på betet sas.
Hur som helst: visar isf att Bäckis själv verkligen inte anser att det "bara är ett nummer" och att han har den där fingertoppskänslan som många supportrar och en del murvlar på Sportbladet tycks sakna.

Eller så handlar det om en rejäl efterhandskonstruktion där Bäckis fått kalla fötter efter att ha märkt vilka negativa reaktioner som kommit på valet (både från allmänhet/fans men kanske även från arbetsgivaren och det officiella NHL).
Och sen löst det hela genom en vit nödlögn sas: numret gick inte att ändra på så kort varsel.

Skit samma: oavsett så visar det att numret faktiskt i många hockeyfans ögon inte bara är ett nummer i mängden.
Bäckis vill ju tydligen inte spela med 99 på ryggen, inte ens i KHL, trots att det är en annan liga och att det därmed borde vara fritt fram, enligt vissa.

Om vi ska gå över till det mer hockeymässiga: snacka om att vi sitter i guldsits, om det Bäckis säger stämmer.
Isf bara att hoppas på att säsongen blir inställd så fort som möjligt, även om det där lilla ordet "kan" som står i artikeln oroar en del.
Tar men det bokstavligt så innebär det att det inte alls är säkert att han kommer hem när säsongen blir inställd.
Låt oss hoppas på att det är murveln som bara slarvat med grammatiken/ordvalet och att det är helt klart att Bäckis kommer hem och inte blir kvar i KHL.
Kommentera