Brynäs IF

715150 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1529707

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge:

aahhaa så du menar att det är värre vad som skrivs i nån blogg än flera ansedda krönikörer ??

Det håller jag inte med dig om samt vad som spelare själva skriver är betydligt viktigare än vad nån försupen 40 åring eller nån snorunge som knappt sett Gretzky lira.

Jag har aldrig riktigt förstått vitsen med att pensionera ett nummer för alla lag det är en sak att hänga upp tröjan där du spelat men att ta bort ett nummer från alla lag nej det är för mig en konstig ide om man nu inte vill ha en kassa ko förståss då är det en utmärkt ide för Franchisen money talks...

vi kan ju vara överens att vi inte är överens.

Det jag är mest förbannad över är den överdrivna reaktionen som blitt i Sverige att folk tycker det är fel att göra det har jag inga som helst bekymmer med folk får tycka som dom vill. Men det man kanske ska tänka på är hur det framförts och ha lite sans till det. Det kan jag säga att tyvärr har inte alla haft det.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tröja # 99 Tråden

Roger Ramkvist: "aahhaa så du menar att det är värre vad som skrivs i nån blogg än flera ansedda krönikörer ??"

Nä, men bloggar och diverse nätforum speglar ju FANSENS åsikter och inte vad ev krönikörer på diverse tidningar och sajter tycker.
Och vad jag kan se så är kritiken mot Bäckis på dessa forum helt klart övervägande, vilket väl ändå säger en del om hur saken uppfattas framförallt därborta.
Annars snackar man ju alltid om hur otroligt viktigt det är att lyssna på fansen, det är ju ändå om som betalar för att ligan öht ska kunna existera.
Men nu gäller tydligen inte den principen, nu kan man helt plötsligt bortse från vad fansen tycker.
Märkligt...

Kommentera