Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1529701

Sv: Tröja # 99 Tråden
Roger Ramkvist: Nä, jag hittade ingen kritik mot Bäckis på den sajt du länkade till.
Av den enkla anledningen att det inte verkar finnas nåt läsarforum där man diskuterar frågan om hans val av nummer.
Lite svårt att hitta nåt negativt i det läget, eller vad säger du?

Men gå gärna in på sajter där fansens åsikter ventileras och du ska se att man är minst lika upprörda där som man är på många svenska sajter.

Och ditt snack om bakvatten är enbart korkat, obegåvat och framförallt felaktigt. Idioter som går till överdrift i såna här lägen finns det på alla forum, det håller jag med om. Men blanda inte in mig i det gänget. Har aldrig krävt Bäckis huvud på ett fat, tycker bara att han i onödan har utsatt sig för nåt som han borde ha vetat skulle komma.
Varför öht riskera sitt goda rykte därborta, när han inte behöver göra det?
Obegripligt, enligt min mening.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tröja # 99 Tråden

Huge:

aahhaa så du menar att det är värre vad som skrivs i nån blogg än flera ansedda krönikörer ??

Det håller jag inte med dig om samt vad som spelare själva skriver är betydligt viktigare än vad nån försupen 40 åring eller nån snorunge som knappt sett Gretzky lira.

Jag har aldrig riktigt förstått vitsen med att pensionera ett nummer för alla lag det är en sak att hänga upp tröjan där du spelat men att ta bort ett nummer från alla lag nej det är för mig en konstig ide om man nu inte vill ha en kassa ko förståss då är det en utmärkt ide för Franchisen money talks...

vi kan ju vara överens att vi inte är överens.

Det jag är mest förbannad över är den överdrivna reaktionen som blitt i Sverige att folk tycker det är fel att göra det har jag inga som helst bekymmer med folk får tycka som dom vill. Men det man kanske ska tänka på är hur det framförts och ha lite sans till det. Det kan jag säga att tyvärr har inte alla haft det.

Kommentera