Brynäs IF

714942 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1532838

Sv: Hockeyfesten Brynäs IF - Frölunda HC
tompap71: "Det är parodi hela skiten, vilket annat företag skulle låta en sammanslutning av konkurrenter bestämma hur företaget ska drivas? Ren idioti!"

Företag som ingår i olagliga kartellbildningar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyfesten Brynäs IF - Frölunda HC
Peja: Som sagt jag räknar med att det har anslutit ett par spelare tills uppehållet är över för detta håller inte!
Kommentera

Sv: Hockeyfesten Brynäs IF - Frölunda HC
Det blev sannerligen en hockeyfest. För Frölundafansen.

Jag är egentligen mest överraskad över hur kritiska folk var till Brynäs insats. Man kom till spel med 5 backar varav 2 håller inte ens elitserieklass. Motståndarna mönstrar ett gediget es-lag kryddat med två NHL-forwards. Det var snudd på hopplösa förutsättningar för Brynäs.

Detta är naturligtvis Brynäs eget fel. Man skulle kunna ta in NHL-spelare och vara konkurrenskraftiga i en sån här match, men istället låter man värdefulla poäng gå till konkurrerande lag. Hur det kan gynna Brynäs, svensk hockey eller jultomten att ha med Adam Bergqvist som 6:e back och ge honom 0 sekunders istid - istället för att ha en NHL-back som 6:e back - har jag verkligen ingen aning om.

Frölunda har gett sin coach mycket bättre förutsättningar än vad Brynäs har gett sin.

Tänk vilken hockeyfest det hade kunna blivit med Bäckis och några till NHL-killar i Brynäs.

Det är förresten en märklig hockeyvärld. Innan matchen satt "Frölundahjälten" och Gävlekillen Jonas Johnsson och snackade om Andreas Dackell. Under matchen satt en gubbe på bänkraden nedanför och vrålade på göteborgska, han höll på Brynäs och hans budskap var att Tommy Jonsson var en idiot som inte matchade Christian Djoos. På raden ovanför satt en Gävlebo med Frölundatröja och skrek "Göteborg!" på Gävlemål.
Kommentera