Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1536228

Sv: AIK-Brynäs IF den 20/11-12
Gurra88: Ja, det har gått troll i det mesta just nu och det gäller väl samtliga spelare, mer eller mindre.
Ändrar ändå inte på faktum att Gretzky, Järnkrok och Nordan är de bästa kreativa krafterna vi har i just PP.
Att TJ väljer just Gretzky nästan genomgåend säger kanske en del om hur han ser på vår playmaker.
Men vad vet en guldtränare som enligt dig var enda anledningen till guldet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK-Brynäs IF den 20/11-12

Huge: Det ironiska är att #16 inte deltog i vårt vassa PP i slutspelet som tog oss till guld. Så man kan lika gärna hävda att det var därför vi tog guld. Det är ju hyporteser.

Det är även rätt intressant att vårt fina PP försvann i samma stund som Laurittz kom tillbaka. Ingen spelare har väl orsakat så många spelvändningar på offensiv blå som Lauritz.

Nu vet jag att du kommmer dragande med TJ vet bäst och så vidare. Ett agument som jag inte köper. För du vet inte ett skit om vad som rör sig i hans huvud. 

Kommentera

Sv: AIK-Brynäs IF den 20/11-12
Huge: du som gick först i ledet om 99-debatten borde inte häda gretzky genom att jämföra honom med en kille som knappt kan ta emot en puck eller för den delen skjuta. Tror han hade blivit med ledsen över det än att en så pass duktig kille som Bäckis använder hans nummer några matcher. Men i är som vanligt inte konsekvent.

Problemet är att han saknar alternativ, men lauritz har varit fruktansvärt dålig i PP .. Så bra som vi va i den formen när han var skadad.. Bättre han håller sig på botvänken
Kommentera