Brynäs IF

712139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1537333

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12
bradberry: "Sitter själv å är pissförbannad över den nivå laget visar upp idag. Står dock inte bakom de kränkningar som vissa känsloyttringar här skapar. Faktiskt förvånande och på något vis unikt för Brynässuportrar i allmänhet och Brynäsinloggade på HS i synnerhet."

Är du förvånad?
Den typ av s.k fans du talar om finns ju överallt, men håller med: dom verkar vara osedvanligt många i just den här boken.
Maken till omogna skitkastande barnrumpor finns inte nån annanstans.
Som tur är så tror jag inte att den här bedrövliga ansamlingen är representativ för våra fans i allmänhet, det är som bekant dom värsta avarterna som hörs mest.
Egentligen inget att bry sig om, men det är inte roligt att varken se eller läsa all skit som vräks över spelare och ledare vid minsta motgång.
Dags att växa upp för många härinne, även om det sorgligt nog är många som jag vet ÄR vuxna och har både familj och barn.
Men det verkar i vissa fall inte vara nån garanti för att man ska betraktas som vuxen.
Övriga barnrumpor som verkar vara i trotsåldern eller puberteten kan man if ha en viss fördragsamhet med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12

Huge: Men om du, O Store Huge, kan bortse från oss alla småaktiga fans som inget annat gör än gnäller och klagar på ALLT! Som du tycker...

Vad tycker du om lagets insats ikväll?

Vad tycker du om det faktum att på de senaste 13 matcherna har vi lyckats vunnit två?

Hur länge ska vi övriga små obetydliga fans acceptera att inget görs, hur många matcher till ska vi bara ta skitinsatser och hoppas att Sundlöv och TJ lyckas vända det?

Kommentera