Brynäs IF

714079 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1538466

Sv: A propósito de nada

Roger Ramkvist:Hårdrock har alltid funnits där. Deep Purple samt det som splittringen gav. Whitesnake, Rainbow, Ian Gillan band mfl. Jag lyssnade mycket på Uriah Heep, Jethro Tull och liknande sedan har det varit det mesta. Metallica var bra fram till svarta sen dog de. Jag undrar om det har med Jason Newsted avhopp att göra.

Fast i och med att jag själv har spelat gitarr genom åren så har det alltid funnits ett inresse för Vreesvijk, Perssons Pack och likande, Även irländsk folk musik gillas. Gamla hederliga Pouges är en favorit.

Nu för tiden har det blivit mycket power metal och Green Day

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Slajsarn: hehe jepp hur kunde jag glömma power metal Blind guardien deras night fall in middle earth skiva med topp spåren Noldor och Eldar med flera...

Ja Metallica dog efter den svarta men för mig personligen började deras ras framför allt efter justice for all även om deras svarta var bra så märkte man av förändringen redan där. Fast min favorit är Master of puppets och då helst Sanaterium.... Men jag tror att redan vid Cliff Burtons död så började bandet falla sönder....Jag är glad att jag såg hans sista konsert iallafall... må han sitta sida vid sida med Dio och ta en bira och kasta lite Dart :)

Kommentera