Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1542453

Sv: Laget till nästa år
mattias - 74: Gör dig inte dum. Det räcker väl att du är läxing?
Man driver inte ett topplag/företag utan kunnigt folk, men dom kan också göra fel av orsaker jag redan räknat upp.
Som vanligt är det svart eller vitt när onyanserade fans öppnar truten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget till nästa år
Huge mfl : Jag får väl som Leksing be om ursäkt för min "vän" mattias-74 mindre genomtänkta svar till er , det bästa är om ni låter bli att svara honom eller stänger av honom i den här boken , han tillför ändå inget av värde .

Sen håller jag med Huge om det mesta i sina försök av undervisnig till någon som vägrar läsa svaren eller inte fattar vad han läser :)  
Kommentera

Sv: Laget till nästa år
Huge: fattar inte ditt resonemang. Du börjar grina så fort man kritiserar en spelare. Enligt mig är denna sida till för att diskutera brynäs och dess spelare. Men du söker endast bråk i allting. Det är min personliga åsikt att jag vill bli av med Nordqvist och rahm. Honken vill jag inte ska sluta, men OM han slutar kan vi behålla rahm.
Kommentera

Sv: Laget till nästa år

Huge:

Jag vet mer om Leksands ekonomi och hur den är skött än vad du gör eftersom jag är leksing. Leksands IF har styrts av inkopetenta idioter och personer som inte brytt sig ett skit om klubben, dom har stoppat undan lite här och lite där. Fråga Håkan Åman vad han har gjort av miljonerna han snott från Leksand eller fråga Masken varför han värvade typ 100 spelare under sin tid som inga andra ville ha och gav dom orimliga löner och gratis förmåner så som bostäder bilar m.m. . Orkar faktikst inte diskutera med dig för i det här fallet vet du int ett skit om vart pengarna har tagit vägen, men det vet jag. Koncentrera dig på Brynäs och stötta ditt lag istället för att yttra dig om saker du inte begriper dig på.

Dessutom var det väl inte så längesedan ni själva var i skiten med ekonomin? Vilka satt i Brynäs ledning då? Kunnigt folk kanske?

Kommentera